program


Stereo

Stereo

STEREO er kraftfuld sansesnyd præsenteret af Reumert-vindende Recoil Performance Group. Et grafisk univers i 3D og en heftig duet mellem mand og kvinde, mellem virkelighed og illusion. Med STEREO får Recoil Performance Groups banebrydende videoscenografier en helt ny dimension: Rummet omkring dansernes kroppe kollapser og ekspanderer uendeligt; det krøller sig sammen eller smyger sig ud over     scenekanten og så…  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne billettype i indkøbskurven

Recoil Performance Group udleverer 3D-briller og byder publikum velkommen til et helt nyt kapitel i scenekunstens brug af illusioner.

Om Recoil Performance Group:

Koreograf Tina Tarpgaard og recoil performance group har verden over høstet anerkendelse for en række visuelt unikke forestillinger. Med udgangspunkt i samarbejder på tværs af kunstformer har gruppen skabt værker, hvor koreografi og scenografi smelter sammen og skaber nye og overrumplende universer. To gange har recoil performance group vundet en Reumert for Årets Danseforestilling: Med LIVING ROOM i 2012 og FROST i 2010 (skabt til Dansk Danseteater). I 2014 blev ON/VOLT nomineret i samme kategori.

                     

Dansere: Fanny Barrouquere og Jonas Örknér

Koreograf:   Tina Tarpgaard

Komponist: Deborah Vlaeymans

http://recoil-performance.org/content/stereo-0

 

 

PÅ PLAKATEN


Login, vælg medlemskort og køb billetter

Nytårsbuffet på Svogerslev Kro.

En fantasifuld rejse til barndommens fortryllede land, for hele familien. Historien om drengen,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: