Seneste nyhedsbrev

Gratis gadeteater - se programmet for august!
I august fortsætter vi med at præsentere gratis gadeteater rundt omkring i Roskilde. Forestillingerne spiller hver onsdag eftermiddag, hvor vi lover masser af komik, musikalitet, hygge og fantasi under sommerhimlen!

I august kan du glæde dig til …
 
Grænsen

En tragikomisk og universel forestilling

I et fjernt land trænes et hold dedikerede grænsevagter i den svære disciplin at holde uønskede personager ude. Én af vagterne får uheldigvis en grænsebom i hovedet og kan pludseligt ikke kende forskel på op og ned, ven og fjende eller flygtning og statsborger. Spillet i et nonverbalt, musikalsk univers af et internationalt cast. Fra 6 år.
Opføres onsdag den 3. august kl. 16
på Stændertorvet
 
Boris og den glade løve

Et fortryllende enmandsshow

Den finurlige musikant Boris elsker at spille musik og at fortælle historier. Hans yndlingshistorie handler om den glade løve, der på forunderlig vis har lært at spille tuba. Publikum er omfavnet fra start til slut i denne varme og humoristiske forestilling om at slippe fantasien løs. Fra 3 år.

Opføres onsdag den 10. august kl. 16

NB: Ved Kreativt hus for børn, Algade 31

 
Peddersen og Findus – Rævejagten

Sjov og charmerende familieklassiker

Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus' kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Sammen, og med hjælp fra publikum, udtænker, udvikler og udfører de en festforestilling af en snedig plan, som indbefatter en kunstig høne, masser af fyrværkeri og tilpas med spøgeri. Fra 4 år.

Opføres onsdag den 17. august kl. 16

på Stændertorvet

 
Birdy

Fuglen er fløjet

Operaelsker Sibelius Vogelfreud gør sig klar til at præsentere verdensstjernen over dem alle: Sangfuglen Miss Birdy. Publikum er på plads. Sibelius ordner de sidste detaljer. Alt er klar. Men nej! Buret er tomt, og fuglen er væk. Så hvad gør han nu? Komiske klovnerier følger i en historie om at miste og give slip. Fra 5 år.

Opføres lørdag den 27. august kl. 15

på Kunstsmedjens store Scene (udendørs)

 
Lidt inspiration til sommerlæsning … 
Vi håber, at august byder på masser af sol, sommer og hyggeligt samvær. Men hvis du skulle kede dig midt i sommervarmen, så HUSK: Vi har masser af spændende forestillinger på programmet til efteråret!

Gå på opdagelse og find dine store sceneoplevelser i 2022 og 2023.
Se alle forestillinger
 
FØLG OS PÅ FACEBOOK

På vores Facebookside fortæller vi dig altid seneste nyt om vores teater og forestillinger. Du kan følge med i, hvad der foregår, før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.
 
 
 
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig via roskildeteater.billetexpressen.dk
Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde her.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.