Seneste nyhedsbrev

Du kan stadig komme trygt i teatret. Oplev Folketeatrets nyfortolkning af Emma Gad i Emma ude af takt. Du kan også opleve 10 piger fra Roskilde på scenen i denne fængslende forestilling Pige med bomberne, Dansk Danseteater med den brutale og rå nyfortolkning af August Strindbergs skandaløse trekantsdrama Frøken Julie fra 1888 og meget, meget mere. Køb billletter allerede nu.

 

 

logo

 

Emma gad. Nu gider vi igen!

 

Emma ude af takt

22. november kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal, Roskilde Teater

Emma Gads gyldne leveregler

Det er efterhånden blevet rigtig godt teatervejr, nu hvor efteråret har indfundet sig. Og en god anledning til at komme indenfor i varmen kunne være de seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie, der denne gang har taget fat på Emma Gads dannelseshistorie. Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

 
 

10 piger fra Roskilde på scenen i PIGEN MED BOMBERNE

 

Pigen med bomberne

26. november kl. 19.30 // Laboratoriet, Musicon, Roskilde Teater

Pigen med bomberne

En fængslende og tankevækkende teaterforestilling om en helt almindelig pige, der bliver radikaliseret – hvordan kunne det overhovedet ske?
Den prisbelønnede instruktør Tue Biering er kendt for at lave nærværende, pågående og tankevækkende teater om aktuelle samfundsemner. I Pigen med bomberne undersøger han, hvordan en helt almindelig dansk pige kan radikaliseres i en sådan grad at hun er parat til at bombe fx sin skole.

 
 

Meget mere teater

 

About miss julie

29. november kl. 17.00 // Laboratoriet, Musicon, Roskilde Teater

About Miss Julie

Dansk Danseteater præsenterer en brutal og rå nytolkning af August Strindbergs skandaløse trekantsdrama Frøken Julie fra 1888, som er en ufravigelig diskurs om klasse, seksualpolitik og de nedarvede uligheder i et mandsdomineret system koreograferet af amerikanske Stephen Shropshire. 

 
 

Elverhøj

1. december kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal, Roskilde Teater 

Elverhøj(ny dato)

I sidste sæson måtte vi desværre aflyseElverhøj – men tonen er lavpga. coronavirus. Nu vender den tilbage, og der erfå billetter tilbage. Det bliver en festforestilling med kongelig komik, når Figaros præsenterer endnu en vanvittig fortolkning af et nationalklenodie – denne gang Heibergs Elverhøj.

 
 

ANNA ANCHER PÅ STATENS MUSEUM FOR KUNST

 

20. november kl. 14.15 // Statens Museum for Kunst

Rundvisning 

Vi har fået mulighed for at få en rundvisning i Anna Ancher udstillingen på Statens Museum for Kunst. Med en rundvisning menes - i disse corona-tider - at vi får en times gennemgang af udstillingen i museets biograf, hvorefter vi kan se udstillingen på egen hånd. Denne “rundvisning” koster 50 kr. samt entrebillet, som købes på forhånd - og da vi kun kan være 28 personer, er det først til mølle princippet, der gælder.
 

 
 

Ekstra forestilling

 

Ragnarok

31. januar kl. 19.30 // Kunstsmedjen, Roskilde Teater

Ragnarok

Der har været stor efterspørgsel på billetter til forestillingenRagnarok, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for! Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre en ekstraforestillingden 31. januar kl. 19.30, så endnu flere får mulighed for at opleve den grusomme og morsomme fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der førte op til verdens ende: Ragnarok.

 
 

Gavekort til Roskilde Teater

Glæd en teaterelsker med den ultimative gave - et gavekort til
Roskilde Teater. Til jul, fødselsdag eller bare fordi.

Gavekortet er nemt og hurtigt at købe, og du vælger selv det beløb, du vil give.

 
 
 

Gå trygt i teatretCovid-19 information
På Roskilde Teater tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte.
 
Når du kommer i teatret, vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

Vi glæder os til at tage imod dig til en tryg og sikker teatersæson.

 
 
 
 

Følg os på Facebook!På vores Facebookside fortæller vi dig altid seneste nyt om vores teater og forestillinger. Du kan følge med i, hvad der foregår, før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.

 

Facebook icon

 
 
 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbreve fra Roskilde Teater. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig her.
Afmeld

Copyright © 2019 Roskilde Teater. All rights reserved.

 

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net