Seneste nyhedsbrev

 

logo

Opera i Palægården

 

Opera i Palægården

 

For 31. gang kan operafans nyde opera under åben himmel med Roskilde Domkirke som smuk kulisse. I 2020 tvang pandemien desværre arrangementet til at aflyse, så i år glæder vi os derfor endnu mere til at byde publikum velkommen til dette traditionsrige arrangement søndag den 1. august kl. 19.30.

Sangere, pianist og konferencier fremfører uddrag fra operaens vidunderlige verden herunder fra den kommende sæsons righoldige repertoire på Operaen. Publikum hygger med picnic i Palægården og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen. Og så er der tradition for, at vi slutter med fællessang.

Porten åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Vi gør selvfølgelig alt for at passe på jer og følger naturligvis myndighedernes restriktioner. Fx er der en tom plads ved siden af dig, undtaget hvis I har bestilt billetter sammen. For så skal I selvfølgelig også sidde sammen.

Medvirkende: Trine Møller (sopran), Gert Henning-Jensen (tenor), Jens Søndergaard (baryton), Nicolai Elsberg (bas), Ian Ryan (pianist) samt Lars Halby (konferencier).

 
 
 
 

Meget mere opera

 

Carmen

 

14. september kl. 19.30 // Roskilde Bibliotek

Carmen - en operafortælling

Er du til mere opera, kan du også opleve CARMEN, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor og glimt i øjet. Den pompøse opera opføres som en fortælling, og André spiller alle roller og karikerer helte, skurke, handling og libretto. Selvfølgelig hører vi også brudstykker af Bizets Carmen undervejs.

Som medlem af Roskilde Teater får du gratis adgang til forestillingen, hvis du deltager i den ordinære generalforsamling, der afholdes samme dag kl. 18.00.

 
 
 
 
 
 
 

Bliv medlem af Roskilde Teater og få rabat på forestillinger

Med et medlemskab til Roskilde Teater kan du spare op til 30-40% på vores forestillinger i sæson 21/22, få gratis billetter, deltage i generalforsamlingen den 14. september 2021 og meget mere. Du kan læse mere om alle medlemsfordelene på vores hjemmeside.

 
 
 
 
 

Gå trygt i teatret
På Roskilde Teater tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje, så vi kan passe på vores publikum og teatrets ansatte.
 
Når du kommer i teatret, vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne, fysisk afstand m.m.

Vi glæder os til at tage imod dig til en tryg og sikker teatersæson.


 
 
 
 

Følg os på Facebook!På vores Facebookside fortæller vi dig altid seneste nyt om vores teater og forestillinger. Du kan følge med i, hvad der foregår, før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.

 

Facebook icon

 
 
 

Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbreve fra Roskilde Teater. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig her.
Afmeld

Copyright © 2019 Roskilde Teater. All rights reserved.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net