Seneste nyhedsbrev

Vi åbner op igen!
Det er med stor glæde, at vi igen kan lukke dørene op for et væld af spændende forestillinger! Start året med storslåede teateroplevelser og hold dig endelig ikke tilbage - vi har stadig billetter!

I januar kan du blandt andet opleve en morsom fortælling om de gamle guder i Ragnarok, tre stærke skuespillerinder i De urolige og OperetteKompagniets hyldest til en valsekonge i Så går vi til Maxim.
 
Ragnarok

En grum og morsom forestilling om gudernes undergang

Træd indenfor til en storslået fortælling i Kunstsmedjens intime rammer. Skuespiller Vigga Bro har ordet, mens bassist Ida Bach Jensen med en 242 år gammel kontrabas leverer tonerne. Sammen tager de publikum med tilbage til historiens tidligste tider. 

Ragnarok er en underholdende forestilling om gudernes sidste dage, menneskets ufornuftige drift mod undergangen og de begivenheder, der førte til verdens ende.

Spillested: Kunstsmedjen på Musicon, Bagtæppet 8, 4000 Roskilde
 Ragnarok opføres den 18. januar kl. 19:30
Køb billet
 
De urolige

Oplev den internationale succesroman - nu som teater!

Jyllands-Posten: ★  /  Frederiksborg Amts Avis: ★  /   Sceneblog.dk: ★  /  Børsen: ★  /  CPH Culture: ★  /  Kulturkupeen.dk: 

De urolige er en legende og gribende fortælling om et barn, der ikke kan vente med at blive voksen. Forestillingen fra Det Kongelige Teater bygger på Linn Ullmanns roman om at vokse op med Ingmar Bergman og Liv Ullmann som to forældre, der kæmper med livet.

 

Den excentriske familie portrætteres af tre af dansk teaters stærke skuespillerinder: Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen.

 

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, 4000 Roskilde

De urolige opføres den 22. januar kl. 17:00
Introduktion ved cand.mag. Lisbeth Birde Wiese kl. 16:00
Køb billet
 
Så går vi til Maxim

En ørehængende hyldest til en valsekonge

OperetteKompagniet er mestre i operetter - og når valsekongen Franz Lehàr fylder 150 år, bliver det selvfølgelig markeret med pomp og pragt!

 

Scenen er sat rundt om et flot dekoreret bord. Én efter én slår gæsterne på glasset og rækken af sjove taler afleveres, efterfulgt af et sandt orgie af arier og duetter fra mesterens hits.

 

Vi ser frem til en fyldt sal med glade mennesker, elegante kostumer og skøn musik, der nok skal få publikum til at gå nynnende hjem.      

Spillested: Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, 4000 Roskilde

De urolige opføres den 29. januar kl. 16:00
Køb billet
 
Info om COVID-19

Roskilde Teater passer på sit publikum og planlægger ud fra gældende corona-regler. Vi glæder os over fortsat at kunne byde jer alle velkomne til trygge og sikre teateroplevelser.

Følg med i de seneste corona-anbefalinger HER

 
Har du ikke købt medlemskab?

Du kan stadig nå at blive medlem! Køb medlemskab og spar 30-40 procent, hvis du køber billetter til mindst 3 voksenforestillinger samtidig.

Er du allerede medlem og har brug for flere billetter med rabat? Så skriv til os på support@billetexpressen.dk – vi er altid klar til at hjælpe!

Køb medlemskab
 
FØLG OS PÅ FACEBOOK

På vores Facebookside fortæller vi dig altid seneste nyt om vores teater og forestillinger. Du kan følge med i, hvad der foregår, før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.
 
 
 
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har tilmeldt dig via Roskildeteater.billetexpressen.dk
Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde her.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net