Åbning af billetsalget for sæson 2021/22

Godt nyt til alle jer, der savner kultur og oplevelser

Nyt sæsonprogram på gaden! Roskilde Teater præsenterer et flot og righoldigt program med 40 spændende teaterforestillinger.

Se programmet her: Roskilde Teater - BilletExpressen | Sæsonprogram 2021-22

Lars Olsen er en rigtig glad bestyrelsesformand for Roskilde Teater. Efter en meget usædvanlig sæson 2020/2021 er han stolt over igen at kunne tilbyde roskildenserne en stor, farvet palet af professionelt teater. Bag sig har han en arbejdsom og entusiastisk bestyrelse, der med stort gåpåmod og overblik har valgt et udsnit af visionært kvalitetsteater.

”Vi vil sent glemme sæson 2020/21! Selv om vi måtte aflyse og flytte mange forestillinger, var der heldigvis også mange vi kunne gennemføre, og som gav os alle store og uforglemmelige oplevelser. Vi har oplevet stor opbakning fra publikum, og det har i den grad været med til at give os energi til at planlægge en ny sæson! Vi glæder os til igen at kunne sidde i mørket i teatersalen med andre publikummer og opleve de dygtige kunstnere på scenen.”

Roskilde Teaters administrator Mette Nørremølle afslører: ”Det har ikke været nemt at vælge hvilke af årets forestillinger, der skulle til Roskilde. Udbuddet af fantastisk og vedkommende teater er stort! Heldigvis har vi en vigtig rettesnor i en mangeårig og solid erfaring med, hvad roskildepublikummet efterspørger. Samtidig vil vi også gerne udfordre vores publikum med forestillinger, som tager aktuelle og væsentlige temaer op med både smil, tårer og eftertanke. Vi forsøger at ramme så bredt og så mange som muligt og har også et stort fokus på teater for børn og unge.”

Lars Olsen tilføjer ”Det afspejler sig også i vores sæsonbrochure, som uddeles til alle vore faste kunder, og som man bl.a. kan hente på Roskilde Bibliotek. Man kan også bladre i den på vores hjemmeside www.roskildeteater.dk ”. Han tilføjer med en slet skjult tilfredshed: ”Vores brochure er flot! Den er iøjnefaldende og skiller sig ud, både i format, billeder og opsætning. Det kan vi takke Grønager Grafisk Bureau for, der igen i år har ramt plet. Se blot forsiden: Grønager har valgt et billede fra Valkyriens kamp – en forestilling om Thit Jensen; professionelt look, et fængende og fænomenalt valg.” 

Kigger man i brochuren, bliver man da også umiddelbart imponeret. Begynder man at læse om de forskellige forestillinger, så sætter det fantasien og længslen efter teateroplevelser i gang! Der er nok at vælge imellem. Der er forestillinger, der hylder store danske personligheder og tager væsentlige temaer op som f.eks. krig, personligt ansvar, seksuelle krænkelser og druk. Der er store klassikere som Frk. Julie i en hel ny og meget spændende og kropslig iscenesættelse med nykomponeret musik, hvor Thure Lindhardt debuterer som instruktør. Eller Oh happy Day fra Folketeatret, som uden tvivl har appel til rigtigt mange, og hvor et lokalt gospelkor skal være med. Årets familieforestilling er ingen ringere end vores allesammens Pippi Langstrømpe. Der er flere danseforestillinger som f.eks. This is not Swan Lake eller Tribe med et unikt akrobatisk sprog med inspiration fra electric boogie og breakdance.

Roskilde Teater har ikke et eget spillested, men kommer rundt på flere scener i byen, især Lynghøj Teatersal i Svogerslev og Laboratoriet på Musicon. I sommerperioden endda også udendørs på Stændertorvet med både dansk og internationalt gadeteater. I år er der kommet et nyt spillested til, som mange roskildensere vil have en særlig følelse for: Guldaldersalen på Hotel Prindsen. Her kan man bl.a. opleve ’roskildedrengen’ Caspar Phillipson, som den 14. november gæster med sit Late Nigth Show.

Lars Olsen fortæller, at muligheden for at spille i Guldaldersalen er kommet i stand via et frugtbart samarbejde med Jacob Brøllund og Roskilde Kommune om leje af salen. Inden teateroplevelsen kan man nyde en teatermiddag i de tilstødende lokaler til Guldaldersalen, så det bliver en hel teaterpakke.

Billetsalget til sæson 2021/2022 starter 1. maj kl. 8.00.

Billetter købes på www.roskildeteater.dk

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net