program


Dansk, danskere (med spisning)
2

Dansk, danskere (med spisning)

-en humoristisk forestilling om danskhed.
Efterfølgende spisning

Billettyper


325.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 14, Bord 15, Bord 16, Bord 17, Bord 18, Bord 19, Bord 20, Bord 21

DatoEn humoristisk forestilling om danskhed.

Efterfølgende spisning

Medvirkende: Valdemar Pustelnik med gæst.

I en komisk forestilling tager skuespiller og komiker Valdemar Pustelnik fløjlshandskerne af og går i kødet på danskheden. Med udgangspunkt i de mange ting, der binder danskerne sammen, rusker forestillingen op i publikum og deres danskhed.

“Dansk, danskere, …” er en satirisk genreblanding af klovneri, publikumsinddragelse, storytelling, karakterkomik, danmarkshistorie og fællessang, og viser et scenisk og komisk udtryk, der ikke tidligere har været præsenteret for et dansk publikum - en genreblanding, der afspejler hvor nuanceret og komplekst danskheden er.

I anden halvdel af forestillingen inviteres aftenens gæst, Roskildes borgmester Joy Mogensen på scenen til en snak om hvordan hun oplever sin egen og vores fælles danskhed. En snak om værdier, kultur og sammenhængskraft i en tid, hvor danskhed og nationalitetsfølelse ofte gøres til en politisk kampplads. Der vil under snakken blive mulighed for at publikum kan stille spørgsmål.

Producent: Pustelnik Entertainment

PÅ PLAKATEN


SKATTEØEN er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi…

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net