program


Kurt & Kirsten

Kurt & Kirsten

En poetisk komedie i kærlighedens og skilsmissens tegn.
MEDLEMSRABAT 50 KR.
 Læs mere

Kurt & Kirsten

En poetisk komedie i kærlighedens og skilsmissens tegn

Medvirkende: Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed

Iscenesættelse: Jan Hertz

Dramatiker: Kristina Lugn

Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres – og så skal de have taget et skilsmissebillede. Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget, der hedder lykkelige skilsmisser? Og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet? Forestillingen ”Kurt & Kirsten” har både tragedie og absurd komedie i sig – og handler om kærlighed på godt og ondt – og om at opdage hinanden på ny.

Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed spillede sammen første gang i 1981 i ”Roserne Bryder Ud” (Anne Linnets første musical) som prinsessen og prinsen, der ikke måtte få hinanden. Men som i alle rigtige eventyr gik de grueligt meget igennem og fik hinanden til slut.

Sonja Oppenhagen og Henrik Kofoed har spillet sammen mange gange siden, og nu mødes de atter 37 år senere i et lidt slidt ægteskab.

Jan Hertz har tidligere instrueret succeserne ”Gertrude Stein” og ”Et år med magisk tænkning” - også på Louise Schouw Teater. Kristina Lugn er en af tidens største svenske dramatiker. Hendes værker spilles på teatre over hele Sverige, bl.a. på Stockholms Stadsteater, hvor også ”Rut & Ragner”, som vores forestilling hedder på svensk har haft stor succes siden 2003. Hun er bl.a. blevet tildelt Selma Lagerlöfs litteraturpris i 1999 og Bellmanprisen i 2003.

Producent: Louise Schouw Teater

 

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Skyer der svæver over byer...en gravko der laver en kæmpe stor bunke jord,…

Særdeles frit efter Klein & Jensens "Jorden rundt i 80 dage", som var…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net