program


Livet, hvor svært ka’ det være?

Livet, hvor svært ka’ det være?

En komedie om livet fortalt bagfra.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Livet, hvor svært ka’ det være?

En komedie om livet fortalt bagfra

Medvirkende: Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard

Manuskript: Vase og Fuglsang, Ellegaard og Lykkegaard

Instruktion: Vase & Fuglsang

Scenografi og kostumer: Kirsten Brink

Folketeatret på turne og det er ikke kedeligt. Det er Cirkusrevyens to forrygende skuespillere, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, som vi skal følge fra vugge til grav – altså bare omvendt fra grav til vugge.Vi starter altså med døden, så er det mest triste overstået. Så begynder turen tilbage til den tidligste barndom med genkendelige, morsomme og rørende episoder. Fra senilitet med åbent tishul, over modenheden og ældregymnastik, midtvejskriser og absurde bodelinger, karriere, familie, den store kærlighed og livets tilfældigheder. Videre til de grænseløse ungdomsdrømme, den spirende seksualitet og løfterne om evig troskab, sværget med blod! Tilbage til begyndelsen, venskab, snotnæser, slikposer og nåh ja – åbent tishul.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er et par erfarne herrer indenfor teater, film og revy, og mange vil kende dem fra Cirkusrevyen.

Pressen skrev:

"Hverdagsmænd som Tom og Alex er en genre, som Lykkegaard og Ellegaard mestrer til fuldkommenhed. Deres gode forvandlingsfjæs rummer både jovialiteten, følsomheden og fjogetheden, og helt tæt på, som vi sidder, er deres afdæmpede spil en fornøjelse” JP

”Det er altså en livsklog lille komedie, som forfattere og rollehavende har stor ære af” Frederiksborg Amts Avis

"Hvis man vil se to vidunderlige skuespillere forgylde deres materiale, så er denne forestilling et  skoleeksempel på, hvad scenecharme og erfaringsbaseret, tilsyneladende ubesværet skuespilkunst kan” Berlingske

Producent: Folketeatret

 

PÅ PLAKATEN


Login, vælg medlemskort og køb billetter

Sæsonbrochure foreligger medio april og uddeles i uge 16 og 17 til Roskilde…

Besøg grevinde Danners slot inden forestillingen Danner – en grevinde af folket

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net