program


Nytårskoncert 2019

Nytårskoncert 2019

Med champagne og kransekage.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Nytårskoncert 2019

Med champagne og kransekage

Koppel & Søn, alias tenorerne Thomas Peter Koppel og Jonathan Koppel, akkompagneret af den allestedsnærværende Carol Conrad, og tilsat en speciel gæst i form af supertalentet Sofie Elkjær Jensen – indtager scenen med et festprogram ud over det sædvanlige. Kvartetten har lovet alt godt fra operaens, operettens og musicalens verden denne eftermiddag, krydret med neapolitanske slagere og spanske canzoni. Det bliver hit på hit, en ren ønskekoncert, der åbenbares for et ganske givet talstærkt publikum!

Thomas Peter Koppel og Carol Conrad har begge været ansat på Det Kgl. Teater i over to årtier, og det var da også her, de to først krydsede klinger. Snart turnérede de land og rige rundt sammen, og det er også blevet til adskillige CD indspilninger. Senest ”Passione” – indeholdende en række populære hits fra støvlelandets musikskat og sågar deres egen lille komposition ”La mia canzon´”. På denne udgivelse figurerer også Jonathan, Thomas’ 27-årige søn, der har uddannet sig på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og nu går i mesterlære hos den prominente Reinaldo Macias - ligeledes tenor, der selv har en international karriere i gang. Sopranen Sofie Elkjær Jensen er et aldeles brandvarmt navn på markedet i disse år og udgør et vigtigt islæt i Det kongelige Teaters solistensemble.

Thomas, Jonathan, Sofie & Carol glæder sig til at træde op i netop GTM, hvor først- og sidstnævnte tidligere har koncerteret med en ganske overvældende modtagelse! Glæd jer til valsemestrene: Strauss d. II, Lehár & Kálmán, glæd jer til de skønneste arier & duetter, glæd jer til Carols fortolkning af landsmanden Scott Joplin, glæd jer til fællessang & overraskelser.

Rigtig god fornøjelse!

Producent: OperetteKompagniet ApS

PÅ PLAKATEN


Rocky!

Lørdag den 25. maj kl. 19.30 og søndag den 26. maj kl. 16.00 i Laboratoriet

Knock-out af en forestilling. ROCKY! modtog Årets Særpris og Tue Biering blev Årets…

Besøg grevinde Danners slot inden forestillingen Danner – en grevinde af folket

Denne nostalgiske rejse op gennem underholdningsmusikkens og operettens gyldne epoke har aldrig været…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net