Cookie- og privatlivspolitik

Websitets brug af cookies og persondatapolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:
 

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.


Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår jeg cookies?
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
3. Cookiehåndtering - generelt
4. Persondatapolitik
 
1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
BilletExpressen ApS
Hollænderdybet 1
2300 København S
Telefon: 5330 0132
Email: support@billetexpressen.dk

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.4.1 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Andre tredjepartscookies
Vi indlejrer af og til eksternt indhold fra andre tredjepartswebsteder på vores websted. Disse cookies er specifikke for tredjepartsdomænet, og derfor kan de data, der findes i de pågældende cookies, kun ses og administreres af tredjeparten. Dette omfatter websteder som f.eks. Facebook og Twitter, hvis politik for brug af cookies kan ses på deres egne websteder. Vi bruger også Google Maps-værktøjer på grundlag af, at Google overholder sin politik til beskyttelse af personlige oplysninger, og vi bruger Facebooks “synes godt om”-plug-in, på grundlag af at Facebook overholder sin politik for brug af data. Brugen af disse plug-ins udgør den aktuelt bedste praksis. Vi har ingen direkte kontrol over indholdet af disse cookies, som disse plug-ins opretter.

Denne cookiepolitik er udarbejdet på baggrund af minecookies.org.

3. Cookiehåndtering – generelt
Cookien er en alfanumerisk informationspakke med variabelt indhold sendt af webserveren, som er gemt på brugerens computer og gemt i en forudbestemt gyldighedsperiode.Brugen af cookies giver dig mulighed for at forespørge på nogle af dine besøgendes data og spore internetforbrug.Cookies hjælper dig med at holde øje med den pågældende brugers interesser, brugsmønstre på internettet og besøgshistorikken for at sikre, at brugerens shoppingoplevelse optimeres.Da cookies er en slags tag, der gør det muligt for en webside at genkende en besøgende, der vender tilbage, kan ansøgningen indeholde et gyldigt brugernavn og kodeord for det pågældende websted.Hvis din browser returnerer en tidligere gemt cookie, kan cookieoperatøren forbinde brugerens nuværende besøg med tidligere besøg, men kun for eget indhold.

Oplysningerne fra cookies gør det lettere for webbrowsere at genkende brugeren, som så kan modtage relevant og "personligt" indhold. Cookies gør browsing mere bekvem, herunder online datasikkerhedsbehov og relevant reklame. Ved hjælp af cookies kan Tjenesteudbyderen også oprette anonyme statistikker om sidebrugernes vaner, så siden bedre kan tilpasses mht. udseende og indhold.

Tjenesteudbyderens websted bruger to typer cookies:

Midlertidige cookies– disse cookies er nødvendige i en session. De er afgørende for at navigere på hjemmesiden og for hjemmesidens funktionalitet. Uden disse vil webstedet eller dele af dette ikke blive vist korrekt, browsing kan blive blokeret, ”lægge i kurv” processen kan fejle eller bankbetalingen kan ikke gennemføres.

Permanente cookies– disse cookies forbliver på enheden, afhængigt af browserens indstillinger i længere tid, eller indtil de slettes af brugeren. Inden for disse kan vi tale om intern eller ekstern cookie. Hvis serviceudbyderens webserver installerer cookien, og dataene videresendes til egen database, taler vi om interne cookies. Hvis cookien installeres af tjenesteudbyderens webserver, men dataene videresendes til en ekstern serviceudbyder, så bruges den eksterne cookie. Sådanne eksterne cookies er tredjeparts cookies placeret af en tredjepart i brugerens browser (Google Analytics, Facebook Pixel). Disse vil blive placeret i browseren, såfremt webstedet bruger tredjepartstjenester. Formålet med konstante cookies er at sikre, at webstedet fungerer på optimalt for at øge brugeroplevelsen.

Når du besøger et sådan websted, kan cookie-varslet på siden bruges til at få samtykke fra brugeren til at de permanente cookies gemmes på brugerens computer og derfor kan tilgås af udbyderen.

Brugeren kan bruge browserprogrammet til at konfigurere og forhindre cookie-relaterede aktiviteter. For at administrere cookies kan du normalt bruge menuen Beskyttelse af personlige oplysninger / Brugerdefinerede indstillinger i cookies eller sporing i menuen Værktøjer / Indstillinger i browseren. Vær opmærksom på, at såfremt disse indstillinger ændres, kan brugeren muligvis ikke bruge alle funktionerne på hjemmesiden, herunder betalingstjenesten. 

Formålet med datahåndtering er at udføre betalingstransaktioner med udbyderen af betalingstjenester, identificere brugere, skelne mellem brugere, identificere brugernes nuværende session, lagre data, forhindre tab af data, identificere brugere samt sporing- og webanalyser.

Retsgrundlag for databehandling: Personens frivillige bidrag, GDPR Artikel 6 (1 / a.).

Omfanget af de data, der behandles: Identifikationsnummer, dato, klokkeslæt og tidligere besøgte side.

Varigheden af datahåndtering: Midlertidige cookies gemmes indtil alle browsere af den pågældende type lukkes. Permanente cookies gemmes i 1 år på brugerens computer eller så længe de ikke slettes af brugeren.

Mulige konsekvenser af ikke at kunne levere data: utilgængelighed af webstedets tjenester, manglende/fejlende betalingstransaktioner og unøjagtighed i analysemålinger.

4. Persondatapolitik
Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en profil, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails eller ringer til os, eller når du køber billetter hos et billetkontor, som anvender vore billet- eller tilmeldingssystemer. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, apps, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Når du opretter en profil, køber billetter, downloader en app eller kontakter os telefonisk, kan vi specifikt anmode dig om tilladelse til at bruge dine oplysninger til særlige formål.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at levere ydelsen / produktet til dig.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer også din IP adresse og geolokation.

Ved særlige typer af arrangementer, som bl.a. fagmesser, konferencer eller sportsarrangementer, vil du blive bedt om at indtaste yderlige oplysninger ved tilmeldingen til det pågældende arrangement.

Når du køber billet eller foretager tilmeldinger på vegne af en anden person, bekræfter du samtidigt, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billet, eller tilmelder dig til et arrangement, giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os og vore Samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere. Vi sælger billetter og modtager tilmeldinger på vegne af tredjeparter (Samarbejdspartnere), der udbyder eller sponsorerer arrangementer, eller som driver et sted, hvor der afvikles arrangementer. Vi videregiver personoplysninger til vores Samarbejdspartnere.

De indsamlede oplysninger anvendes til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt at forbedre Samarbejdspartnerens service, markedsføring og kundesupport.

Hvis du tilmelder dig til en messe eller et andet arrangement, hvor du skal bære navneskilt, kan en udstiller på messen bede om at måtte scanne dit navneskilt. Når du accepterer dette, giver du specifik tilladelse til, at udstilleren får adgang til dine indtastede oplysninger.

Andre virksomheder. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give personoplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos BilletExpressen ApS og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Den dataansvarlige på www.billetexpressen.dk er Direktør Peter S. Christensen, BilletExpressen ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på support@billetexpressen.dk.

Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail herom til support@billetexpressen.dk

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net