OM OS

Kære Publikum,

Velkommen til den nye teatersæson!

Roskilde Teater er en frivillig forening, der arrangerer forestillinger af professionelt teater. Vi lægger vægt på kvalitet og alsidighed. 

Traditionelt spiller vi hovedparten af vore forestillinger på Lynghøj Teatersal (en af Danmarks bedste) og Laboratoriet – i 2019/20 således 12 forestillinger på Lynghøj Teatersal og 21 på Laboratoriet.

Under mottoet ROSKILDE TEATER GÅR I BYEN fortsætter vi initiativet fra de seneste år og spiller flere  forestillinger på spillesteder rundt i Roskilde: Kapellet ved Sct. Hans Have, Kunstsmedjen på Musicon, Gimle, Den gamle byrådssal i Byens Hus, Lo Specchio og på Trekronerskolen. Afgørende for den gode teateroplevelse er, at teaterrummet matcher forestillingen. 

Repertoiret for sæson 2019/20 omfatter 42 forskellige forestillinger (55 opførelser) for børn og unge, herunder skoler og gymnasier, samt for voksne. Ved sammensætning af repertoiret har bestyrelsen lagt stor vægt på kvalitet og alsidighed samt søgt at afspejle den store mangfoldighed, som findes i dansk teater.

Roskilde Teater har et brugervenligt billetsystem, Billetexpressen. Desuden udsender vi et nyhedsbrev ca. en gang om måneden.

Hvert år er Bestyrelsen til stede på Roskilde Bibliotek, når den kommende sæsons billetsalg går i luften den 1. maj. Vi deler brochurer ud  og ikke mindst får vi en god snak med borgerne om de mange spændende forestillinger, som spiller i Roskilde. Det samme gentager sig i slutningen i august, inden teatersæsonen for alvor går igang.   

Roskilde Teater har som motto:

GÅ I TEATRET I DIN EGEN BY!

Vi vil gerne takke det store og trofaste publikum, der år efter år møder op til Roskilde Teaters forestillinger. Det betyder meget for bestyrelsen at mærke den stadige opbakning til vores arbejde.

Også en stor tak til Roskilde Kommune for godt samarbejde og for økonomisk tilskud til foreningens drift.

På bestyrelsens vegne

Lars Olsen, formand

***

Velkommen til Familie- og Børneteater

Magiske øjeblikke……de printer sig dybt i sindet. Det kan du opleve som voksen, men det kan også nybegyndere i livet og teatret opleve. De øjeblikke er værd at samle på. De magiske øjeblikke, det er dem, vi er her for.

Vi håber, at børn, forældre og bedsteforældre vil få mange magiske øjeblikke med dansk børneteater af høj kvalitet, som er internationalt anerkendt – i jeres egen by!

Velkommen til godt, dansk børneteater og mange gode oplevelser – i din egen by!

Mette Holm
formand for Familie- og Børneteaterudvalget

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net