program


Bonjour  Monsieur Satie

Bonjour Monsieur Satie

Mød skuespiller Lars Bom og koncertpianist Amalie Malling i dette koncertteater om den franske komponist Erik Satie - komponisten med den udødelige musik og det krøllede verdenssyn.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Fredag, 05. November 2021 19:30

 

Koncertteater om en gådefuld mand og hans musik

I BONJOUR MONSIEUR SATIE med skuespiller Lars Bom og koncertpianist Amalie Malling smelter teatret sammen med den klassiske klaverkoncert.

Den franske komponist Erik Saties ensomme og finurlige klange blev skabt i Paris i den gyldne æra i starten af 1900-tallet. Nu kan de opleves i Roskildes gyldne sal – Guldaldersalen.

I forestillingen møder Saties udødelige musik digtsamlingen ”Bonjour Monsieur Satie” af Eske K. Mathiesen. Satie vendte alt på hovedet og Eske Mathiesens digte spejler med charme Saties krøllede tankesæt..   

Nyd en lækker teatermenu på Hotel Prindsen inden forestillingen. Nærmere info vedr. menu og tilmelding følger. AFLYST - VI HENVISER TIL BYENS ANDRE RESTAURANTER.

Spillested: Guldaldersalen på Hotel Prindsen 

Medvirkende: Lars Bom og Amalie Malling

Instruktion, scenografi, dramatisering: Lars Bom og Eva Malling

Tekster: Eske K. Mathiesen

Musik: Erik Satie, Claude Debussy, Lili Boulanger, Germaine Taillefere og Poul Dukas

Varighed: 75 minutter (uden pause)

 

Aktuelt


Med billetbestilling til sæson 2025/2026, præsentation af programmet og underholdning.

HMS PINAFORE er på vej mod fjerne galakser efter en større ombygning. Gilbert & Sullivans dejlige musik er med ombord. Efter en tur i Figaros komiske vridemaskine er der garanti for en morsom og musikalsk aften.

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til rette, at turde sætte sig skævt, at give plads. Du får dansesoloen PILGRIM med i købet.

PÅ PLAKATEN


En sanselig og poetisk dukketeaterforestilling for voksne om nogle af historiens hidtil oversete videnskabskvinder, hvis banebrydende opdagelser de mandlige forskere…

"1991" er en hyldest til dette bemærkelsesværdige år, hvor rocken blev sluppet fri og mesterværker skabt. Over 30 hits præsenteres…

Livas julecabaret er en stærk satirisk, crazy-musikalsk fabuleren over den stundende højtid. Denne gang ser alt endnu sortere ud i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.