program


Candle in the Wind
4

Candle in the Wind

Hyldest til 1970'erne med sange fra bl.a. Bee Gees, ABBA, Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie, AC/DC, Led Zeppelin og selvfølgelig Elton John.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 24. Marts 2022 19:30

En brændende hyldest til 70'erne.

Foråret 2022 står i 70’ernes tegn. Det årti, som på mange måder var så bemærkelsesværdigt…

Fra den 25. februar til den 3. april 2022 kaster vi os ud i en musikalsk tour de force om 1970’erne med CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70'erne.

I dag har vi en tendens til at huske 70’erne som et årti, hvor der var koldt hele tiden, og hvor der var oliekrise og bilfrie søndage. En tid, hvor folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpe flipper. Vi glemmer dog, at det også var et årti, hvor alt tilsyneladende kunne lade sig gøre. Mennesket landede f.eks. på månen gentagne gange, hvilket er noget vi sidenhen ikke har kunnet gøre. Og alle, unge som ældre, skulle pludselig lære at danse disco!

Med CANDLE IN THE WIND fortæller vi den musikalske historie om 70’erne. En rødglødende hyldest til de fantastiske musiknumre, som alle var stærkt influeret af de begivenheder, som foregik i løbet af dette mangfoldige årti.

CANDLE IN THE WIND vil således indeholde uimodståelige indslag fra både Bee Gees og ABBA, men teaterkoncerten vil også finde modsætningerne i Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og naturligvis Elton John’s ikoniske titelnummer. I alt vil vi sætte ild til over 30 klassiske hits.

Og mon ikke der også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind i CANDLE IN THE WIND?


Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lucas Hoang, Morten Bytofte og Rikke Lillevang

Kapelmester og musikalsk arrangør: Niels Rahbech

Orkester: Fire professionelle musikere

Tekst og musik: Diverse kunstnere - dramatiseret af Michael Bentholm og Peter Friis

Producent: Musical Danmark 

 

Aktuelt


Hvad stiller man op, når man har fået en lillesøster, som skriger så meget, at ens forældre begynder at skændes? Anton giver sin lillesøster bort – til Tandfeen….! Alder: 5 - 10 år.

Oplev Kirsten Olesen som Joseph Goebbels sekretær i en stærk solopræstation, der indbragte hende Årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle i 2021. En enestående og rystende teaterdokumentar.

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.

PÅ PLAKATEN


Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo.…

Hvor længe er man barn, og hvordan bliver men egentlig voksen? Hvad tænker vennerne? Og hvorfor forstår de voksne ikke?…

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! En forestilling om verdens største sportsgren…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.