program


Carmen - en operafortælling

Carmen - en operafortælling

Har du aldrig oplevet en opera? Eller er du en erfaren operagænger? I begge tilfælde kan vi anbefale CARMEN som Solo Operafortælling med André Andersen, - humorist, skuespiller og sanger. Undervejs hører vi brudstykker af Bizets Carmen.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 14. September 2021 19:30

Oplev CARMEN i al sin pragt, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor og glimt i øjet. Den pompøse opera opføres som en fortælling og André spiller alle roller og karikerer helte, skurke, handling og libretto. Selvfølgelig hører vi også brudstykker af Bizets Carmen undervejs.

Som medlem af Roskilde Teater får du gratis adgang til forestillingen, hvis du deltager i den ordinære generalforsamling, som afholdes kl. 18.00 samme dag.    

 

Idé, medvirkende og iscenesættelse: André Andersen

Konsulenter: Martin Amundsen, Sune Svanekier m.fl.

Producent: André Andersen SOLO

Varighed: Ca. 60 minutter

Aktuelt


Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo. Hvem har taleretten, og kan vi undersøge flere aspekter af sagen uden at ryge i flæsket på hinanden?

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Familieforestilling fra 3 år.

Hvad stiller man op, når man har fået en lillesøster, som skriger så meget, at ens forældre begynder at skændes? Anton giver sin lillesøster bort – til Tandfeen….! Alder: 5 - 10 år.

PÅ PLAKATEN


I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger…

Hvad vi giver, får vi retur. Fru Strid gennemgår en forvandling fra fru Strid til fru Blid med hjælp fra…

Livsbekræftende og hjertevarm fortælling om marsvinet, Hr. Muffin, der efter et langt og dejligt liv er nået til vejs ende.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.