program


Da lilleræv blev storebror

Da lilleræv blev storebror

En humoristisk og rørende rævedukke-historie om hvordan det føles at blive storebror.
For de 3-8 årige og deres familier.
 Læs mere

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoDa Lilleræv bliver storebror, stjæler hans nye lillesøster mors kærlighed. Lilleræv går alene ud i skoven, hvor han møder fru Hjort, der på utraditionel vis hjælper ham med at genvinde kærligheden.

"Helstøbt og orange lillebrorræv-fortælling.

Med 'Da Lilleræv blev STOREBROR' har Mit Teater og Syddjurs Egnsteater skabt en fin lille rævedukke-historie om, hvordan det føles at blive storebror.."

Sikker iscenesættelse

Hans Nørregaard er gammel i gårde, hvad angår scenekunst for børn og unge. Han er en erfaren rotte i miljøet..

I ’Da Lilleræv blev STOREBROR’, kan man tydeligt mærke Nørregaards aftryk. At her har der været et øje på udefra, som er bekendt med mange essentielle ting i forhold til, hvad der er vigtigt, når man skaber teater for børn og unge.

Vigtigheden af, at historien er klar i spyttet, samtidig med at den skal have dimensioner og lag. Værdien af, at de medvirkende er i god kontakt med børnepublikummet. Betydningen af, at historien bliver spiller i en kulisse og med en form, som fænger – en visualitet, som både er overskuelig og har noget, som kan optage børnenes blikke. Vigtigheden af, at der både er ro og liv på scenen: Børn skal ikke være i tvivl om, hvor de skal rette deres fokus hen, og den sceniske optræden – uanset om det er skuespil eller objektanimation – skal gerne virke animerende for såvel følelser som intellekt.

De færdigheder har Nørregaard gennem tiden udviklet og forfinet. Derfor er ’Da Lilleræv blev STOREBROR’ blevet en fin lille forestilling. Vel at mærke også på grund af de øvrige medvirkende kræfter. Jane Rasch som dygtig dramaturg. Johannes Eberl Smed, som har sat en fin lydkulisse sammen. Og ikke mindst det tillidvækkende nærvær og de sikre spilkompetencer som Tina Steen Jensen og Tine Grauengaard leverer.

Her er balance. Ro og også liv. Sans for at præcisere hvem de forskellige dukker er, og hvordan de er. Nok er Lilleræv lille, men den er også på vej til at blive stor.."

Teateravisen - Kirsten Dahl

 

Medvirkende Tina Steen Jensen og Tine Grauengaard

Dramatiker: Tine Grauengaard

Instruktion og scenografi: Hans Nørregaard

Dramaturg: Jane Rasch

Musik og lyd: Johannes Smed

Prducent: Mit Teater og Syddjurs Egnsteater

Alder: 3 - 8 år

Varighed: 30 minutter

PÅ PLAKATEN


BENCHED

”Stephanie Thomasens koreografiske talent er ganske enkelt uomtvisteligt” Weekendavisen

“…[I Benched] beviser Stephanie Thomasen, at hun ikke blot er en opfindsom, humoristisk og livligt fortællende koreograf, men også en…

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl… I Erling Jepsens underfundige og humoristiske forestilling er det…

Livas julecabaret er en stærk satirisk, crazy-musikalsk fabuleren over den stundende højtid. Denne gang ser alt endnu sortere ud i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.