program


Den Grønlandske Mand

Den Grønlandske Mand

Denne forestilling er en helt unik oplevelse!
Forfatter: Niviaq Korneliussen

Billettyper


200.00 kr. - 250.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoForfatter: Niviaq Korneliussen

Medvirkende: Hans-Henrik Suersaq Poulsen, Miké Thomsen, Klaus Geisler og Kristian Mølgaard

Forestillingen hedder i Grønland ”Angutivik”. Den bygger på to års interview, med grønlandske mænd i Grønland og Danmark. Den underholder, rører og rykker ved vores syn på den grønlandske mand. Det er en nutidig, kærlig, ærlig, direkte og livsbekræftende forestilling.

I scener med musik, dans, fysik og monologer portrætterer skuespillerne den grønlandske mand, og hans liv i dag. Hans kærlighed til naturen, til storbyen til kvinden. Forestillingen beskriver manden på ny og rejser dybt ind i hans sind, seksualitet, forfædre, hans kampe og hans kærlighed til naturen, til storbyen og til kvinden.

De fire skuespillere, som er fra det Grønlandske Nationalteater, kombinerer maskedans med monologer, dialoger, performance art og dans.

Teksten emmer af troværdighed, har humor og tør være skarp. Og en tekst, hvor man slipper succesfuldt af med at kunne sige rigtig mange ting, som i andres regi ville falde til jorden som platheder. Her lytter vi til det, som fortælles, gribes af det, og får dybder og dimensioner.

”Den Grønlandske Mand” er en gave til publikum. Som scenekunstoplevelse får man teater, der med kunstens enkle og velovervejede greb udkrystalliserer og griber livet i al dets storhed, ufattelighed og værdi.

Denne forestilling er en helt unik oplevelse!

Producent: teater Freeze Productions

PÅ PLAKATEN


Salt

Historien i SALT er inspireret af historiske hændelser samt af Hans Kirks roman Fiskerne.

SALT er en forestilling om livet ved den barske vestkyst, naturens rå kræfter…

Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann (spilles af Iben Hjejle). Hun var stort…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net