program


Det fortrolige rum

Det fortrolige rum

Hvad sker der i DET FORTROLIGE RUM på Christiansborg? Hvad er det vi ikke må vide? Gang på gang bliver journalisten FRANK og publikum filtret ind i politikerspin og tågesnak. En vild, og rystende morsom satire!

Billettyper


260.00 kr.
Billet

Dato 

DET FORTROLIGE RUMEN DYBDEBORENDE SATIRE OM DET DU IKKE MÅ VIDE

 

FRANK OG OFFENTLIGHEDSLOVEN

Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen præsenterer i samarbejde med Teatret Svalegangen DET FORTROLIGE RUM – en fremtidskomedie om offentlighedsloven og Christiansborgs mørklagte gange.

 Frank er journalist. Frank bor i fremtiden, i Danmark anno 2068. Der er en mærkelig virus på spil, og Mette Frederiksen er stadig statsminister, selvom ingen har set hende i 30 år! Her i sin isolationsboble støder Frank på offentlighedsloven, den lov, der styrer, hvad vi borgere må vide, og hvad vi ikke må vide. Frank begynder at grave dybt i paragrafferne men farer vild i Christiansborgs mørke.

SORTE OVERSTREGNINGER OG TÅGESNAK

 DET FORTROLIGE RUM er en dybdeborende satire af Kristian Halken, som er både til at grine og græde over. Heldigvis griber journalist Sofie Buch Hoyer ind og hjælper Frank og publikum med at forstå de snørklede paragraffer og konsekvenserne af dem. Et oprør ulmer og snart hvirvles Frank ind i politikerspin, tågesnak og papirer fyldt med sorte overstregninger. En virkelighed, han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig i et demokratisk Danmark.

Medvirkende: Anders Budde Christensen

Den virkelige journalist: Sofie Buch Hoyer

Idé og instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum

Tekst: Kristian Halken

Scenografi og videodesign: Signe Krogh

Filmklip: Niels Aasholm

Øvrige medvirkende: Sofia Mehlum, Søren Bang Jensen, Anna Ur Konoy, Henning Jensen, Karin Bang Heinemeier, Kristian Halken, Andreas Jebro, Solbjørg Højfeldt og Ina Miriam Rosenbaum

Co-produktion af Off-Off Produktion og Teatret Svalegangen  

Varighed ca. 95 min. (uden pause)

PÅ PLAKATEN


Bohr

Verden rummer mere end hvad, vi kan se og mærke.

I 2022 er det 100 år siden, at Niels Bohr modtog Nobelprisen i fysik. Forestillingen BOHR er skabt i samarbejde…

Hvad sker der i DET FORTROLIGE RUM på Christiansborg? Hvad er det vi ikke må vide? Gang på gang bliver…

Drømmer du om ferieparadiset? Så følg verdensmanden, backpackeren og charterturisten på en dramatisk rejse, hvor Don Gnu med legende, aggressiv…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net