program


Det sidste måltid

Det sidste måltid

5 karakterer forenes under et sidste måltid. Moderne cirkus kombinerer dans, fysisk teater, musik og humor i en udforskning af den mørke spiral, der kan opstå efter en personlig eller samfundsmæssig tragedie.

Billettyper


180.00 kr.
Billet

Dato



Hvordan endte vi her?

Vi er blevet inviteret til et sidste måltid. Vi ved ikke rigtig hvorfor, eller hvad der sker efter dette, men vi er her af en grund.

Siddende ved langborde oplever vi det sidste måltid udfolde sig, og gennem betagende cirkusnumre og live lyddesign udfolder fem af gæsternes historier sig. Gennem disse historier lærer vi at forstå deres baggrunde, hvorfor de kom til dette sidste måltid, og vi bevidner deres reaktioner, når de indser konsekvenserne af deres handlinger. Vi begynder at forstå, at vi selv er involveret i dette, og vores egne historier smelter sammen med oplevelsen.

Siddende til bords med artisterne er spændingen synlig. Hvordan er vi endt her, og hvad vil vi gerne udrette, inden vi skilles? Gennem performernes sammenfiltrede historier bliver vi i stand til at reflektere over vores egen situation og selvdestruktive vaner.

Med akrobatik, fysisk teater, dans, live musik og masser af humor bliver publikum ført ind i en helt speciel atmosfære, hvor alt og intet kan ske… hvorfor ikke? Ingen af os vil nogensinde se hinanden igen.

Det sidste måltid er ikke madteater, men i løbet af forestillingen er der en række serveringer. Ikke nødvendigvis mad, men serveringer, der alle spiller sammen med karakterernes historier gennem syn, hørelse, smag og lugt.

Medvirkende: Fridamy Roth, Karl Dahl, Ambre Ros, Antoine Dupeyrot, Lars Lindegaard Gregersen

Iscenesætter: Lars Lindegaard Gregersen

Lysdesigner: Martin Danielsen

Kostumer: Camila Sarrazin

Dramaturgisk konsulent: Joen Højerslev

Produceret af: Glimt Amager og Dynamo Workspace

Varighed 70 min

Alder: Fra 14 år

Sprog: Non-verbal

PÅ PLAKATEN


En rejse gennem Halfdan Rasmussens univers. Barndom, skilsmisse, ny forelskelse og alderdom. Nu alene. Men med Signes sokker på er…

Den klassiske fortælling om vennerne Rotte, Tudse, Muldvarp og Grævling. Om venskab og loyalitet, eventyr og opdagelser. Nomineret som ÅRETS…

Med humor og fakta sættes det globale klimaperspektiv og de lokale hensyn til diskussion. Du er tilhører på et borgermøde…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.