program


Dracula

Billettyper


200.00 kr. - 250.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoDracula

- En kisteglad grinebider

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Stoker, Kjærulff, Dueholm og Jensen
Spilletid: 130 min. inkl. pause

Tag på rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i Figaros og Den Ny Operas usædvanlige frie gendigtning af Bram Stokers klassiske Dracula.

Vi banker gravrusten af gravrøsten, og Figaros hold af vampyrjægere Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge.

Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.

Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet, fanget af Draculas kvindelige vampyrer.

Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset, om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer i England.

Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys - og masser af hvidløg.

Produceret af Figaros og Den Ny Opera

PÅ PLAKATEN


Oplev Sonja Richter og Alban Lendorf i en grænsebrydende og nytænkende version af August Strindbergs klassiske drama om kønsroller. .

Dynamisk, rituel og poetisk danseforestilling med syv internationale urbane dansere og ny cirkus artister i verdensklasse, frit inspireret af Nijinskys…

Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Prisvindende stykke om vores planets fremtid af Duncan Macmillan.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net