program


En Lille sonate

En Lille sonate

Du skal gå alene gennem skoven, som er stor og vild og farlig og uhyggelig. For enden af skoven ligger bedstemors hus, hvor bedstemor ligger og er så syg, at det også er helt uhyggeligt. Alder: Fra 6 år.
 Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoDu skal gå alene gennem skoven, som er stor og vild og farlig og uhyggelig. Og for enden af skoven ligger bedstemors hus, hvor bedstemor ligger og er så syg, at det også er helt uhyggeligt.

På en italiensk ladvogn bærer en levende høne og et nylagt æg hovedpartiet i en medrivende version af en gammel klassiker. En barsk historie om et barn, der får et stort ansvar. God rejse!

Forestillingen blev nomineret til Årets Reumert 2001.

Pressen skrev:

Politiken: "Med sjælden og særegen humor og en fortællestil så fræk, at kun store kunstenere slipper af sted med historien og æren i behold. Og det gør Bodil Alling..."

Jyllands-Posten: "Bodil Alling er en af dansk teaters mest forunderlige og fantastiske skuespillere. Hun har en udstråling og et scenisk nærvær, der på samme tid er underspillet og fuldstændig fylder rummet. Det er eventyrfortælling i verdensklasse - se det, med eller uden børn."

Århus Stiftstidende: "Et lille festfyrværkeri, der frydefuldt lader op og eksploderer i et skønt brag."

Teateravisen: "Der er masser af publikumkontakt, både til store og små, og det gode gys i den forrygende fortolkning af Grimms eventyr om rødhætte og ulven er skøn."

 

Medvirkende: Bodil Alling, Christian Glahn, Søren Søndberg

Instruktør: Bodil Alling og Ole Sørensen

Scenograf: Claus Helbo

Komponist: Søren Søndberg

Alder: Fra 6 år

Varighed 40 min.

 

 


PÅ PLAKATEN


I disse tider med politisk korrekthed går en troubadour og hans guitar hårde…

Lækker forårsbuffet på Svogerslev Kro.

Dansk Danseteaters version af ”Nattergalen” bliver en nytolkning med Inspiration fra H. C.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net