program


Fem kvarter ved 200 grader

Fem kvarter ved 200 grader

Toke, svigerfar og farmand forbereder påskemåltidet. Deres vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og tilværelsen kommer lidt i vejen for hyggen. Kommer gryden i kog, inden kvinderne ankommer?
 Læs mere

Billettyper


190.00 kr. - 260.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoTRE MÆND I ET KØKKEN

Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede påskemåltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter.

Hygge er udgangspunktet og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja… tilværelsen generelt. Og før gryden er kommet i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.

 

SÅ ER DER SERVERET

Hans Rønne er tilbage med en jordnær klimafortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mændenes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen? Få svaret, når Rønne og co. dækker op til en værdiladet påskemenu. 

★★★★★

"Varme emner og virtuose pauser"

Morten Hede

★★★★

"Mandekomedie med knivskarp timing og klima i ascendanten."

ISCENE

 

★★★★

"Det er ren ekvilibrisme når Hans Rønnes tre alfahanner, med hver deres tilgang til livet, og med enten vin, forandringsvilje, eller slet og ret passiv aggressivitet som deres svar på verdens problemer, får vendt livet på godt og ondt."

Sceneblog

 

MEDVIRKENDE BUE WANDAHL, THOMAS JACOB CLAUSEN,

BO STENDELL LARSEN

MANUSKRIPT THOMAS JACOB CLAUSEN OG HANS RØNNE

INSTRUKTION HANS RØNNE

SCENOGRAFI GITTE BAASTRUP

LYD- OG LYSDESIGN ISE KLYSNER KJEMS OG POUL JEPSEN

SCENEPRODUKTION FOLKES GARAGE

INSTRUKTØRASSISTENT MATILDE BREGNHØJ

PRODUCERET AF »TEATRET« V. HANS RØNNE

 

PÅ PLAKATEN


Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen præsenterer som radioværter sangene i programmet ”På Pletten”. De spiller samtlige roller som en…

Et musikalsk portræt af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde – fuld af skæv humor og alle mulige…

Den klassiske fortælling om vennerne Rotte, Tudse, Muldvarp og Grævling. Om venskab og loyalitet, eventyr og opdagelser. Nomineret som ÅRETS…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.