program


Fra Skjern til Varnæs

Fra Skjern til Varnæs

En musikalsk fortælling om hele Danmarks TV-serie Matador

Fra Skjern til Varnæs

En musikalsk fortælling om hele Danmarks TV-serie Matador

Medvirkende: Nicolaj Cornelius, forfatter og skuespiller
Producent: Cornelius Teaterselskab
Spilletid: 110 min. inkl. pause

Publikum indbydes til at deltage i en glad musikalsk aften bag kulisserne ved optagelserne af Danmarks berømte TV-serie Matador. Forestillingen tager udgangspunkt i elskede og kendte sange fra serien: Sangen om Larsen, Visen om de tre musikanter, Molak-molok-mak-mak-mak, Hvorfor er lykken så lunefuld?

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser vi fra familie til familie i Korsbæk og hører små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelig serie og Nicolaj Cornelius fortæller om hans møde med nogle af de medvirkende skuespillere.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i TV-serien, da de sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden.

Det er en ny måde at møde Matador på, og Nicolaj Cornelius er Danmarksmester i Matador, så der er noget at glæde sig til.

PÅ PLAKATEN


Oh Happy Day

Roskilde Gospel Singers medvirker i forestillingen!

Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen "Oh Happy Day" fra 2004. OH…

Drømmer du om ferieparadiset? Så følg verdensmanden, backpackeren og charterturisten på en dramatisk rejse, hvor Don Gnu med legende, aggressiv…

Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Prisvindende stykke om vores planets fremtid af Duncan Macmillan.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net