program


Frøken Julie
5

Frøken Julie

Oplev Sonja Richter og Alban Lendorf i en grænsebrydende og nytænkende version af August Strindbergs klassiske drama om kønsroller. .
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 05. April 2022 19:30

Oplev August Strindbergs verdensklassiker i en helt særlig, grænsebrydende og nytænkende version. Midsommeraften; solen står lavt på himlen, og en erotisk og social magtkamp udspiller sig mellem adelsfrøkenen Julie og tjeneren Jean med Kristin som tilskuer. 

FRK. JULIE har en stjernebesætning både på og bag scenen. Skuespiller Thure Lindhardt er debuterende instruktør. Sonja Richter spiller titelrollen, og Alban Lendorf har kastet sig over rollen som Jean, oven på en imponerende karriere som international solodanser. Som kokkepigen Kristin ses den unge, fremadstormende Sara Hjort Ditlevsen. På scenen er også komponisten og violinisten Andreas Bernitt med sin gennemkomponerede musik. Alt sammen finder sted i Maja Ravns sanselige scenografi med fund fra naturen. 

Introduktion kl. 18.30 ved anmelder og museumsinspektør Rikke Rottensten

 

Medvirkende: Sonja Richter, Alban Lendorf, Kitt Maiken Mortensen, Andreas Bernitt

Instruktion: Thure Lindhardt

Musik: Andreas Bernitt

Scenografi: Maja Ravn

Manuskript: August Strindberg

Producent: Bellevue Teatret

Link til teaters hjemmeside: www.bellevueteatret.dk

Aktuelt


Årets familieforestilling er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der er eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil. Det skal opleves.

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.

En eventyrlig fortælling, hvor alle kan være med, dog kun i alderen 5 – 99 år. En fortælling, hvor der er plads til grin, gys, spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med ny musik af Sigurd Barrett

PÅ PLAKATEN


BOLERO - EXTENDED

Introduktion kl. 18.30 ved Palle Granhøj, koreograf og teaterleder.

Glæd dig til en storslået danseoplevelse af den prisvindende koreograf Palle Granhøjs med 17 udøvende kunstnere på scenen: 9 dansere…

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! En forestilling om verdens største sportsgren…

Livsbekræftende og hjertevarm fortælling om marsvinet, Hr. Muffin, der efter et langt og dejligt liv er nået til vejs ende.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.