program


HMS Pinafore

HMS Pinafore

HMS PINAFORE er på vej mod fjerne galakser efter en større ombygning. Gilbert & Sullivans dejlige musik er med ombord. Efter en tur i Figaros komiske vridemaskine er der garanti for en morsom og musikalsk aften.
 Læs mere

Billettyper


210.00 kr. - 310.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoI Gilbert & Sullivans operette HMS Pinafore, er kaptajnens datter, Josephine, forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Josephines far har dog til hensigt, at hun skal gifte sig med admiralen, Sir Joseph Porter. Josephine overholder sin fars ønsker i starten, men snart erklærer hun og Ralph deres kærlighed til hinanden og planlægger til sidst at stikke af. Kaptajnen opdager denne plan, men som i mange af Gilbert- og Sullivan-operaerne ændrer en overraskende afsløring tingene dramatisk nær slutningen af historien.

Nu vender Figaros og Den Ny Opera skuden, og i denne nye version har det gamle sejlskib været igennem en større ombygning og er nu på vej ud i verdensrummet som His Majestys Spaceship Pinafore. Gilbert & Sullivans dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord, og det gælder naturligvis ikke mindst Admiralens vise. Men det hele tilsættes Figaros’ helt specielle komik og musikalitet. Og efter HMS Pinafore har været en tur i Figaros komiske vridemaskine, er der garanti for en både morsom og musikalsk aften i teatret.

Forestillingens 10 hovedroller, orkester og kor varetages af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen.

Så tag på forårsturné imod det uendelige univers med Figaros, Den Ny Opera, Esbjerg og HMS Pinafore - usædvanligt efter Gilbert & Sullivan.

Da Figaros for 10 år siden sidst spillede HMS Pinafore, skrev anmelderne blandt andet:

Fra få minutter inde i 1. akt rullede latteren, og det blev den ved med".

"Tåretrillende morsom, men også stærkt imponerende".

”Det er intelligent og morsom underholdning for alle aldre”.

May the Pinaforce be with You 

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulf, Hans Dueholm, Karsten Jansfort, Allan Dahl Hansen

Manuskript: Kjærulff, Drueholm, Jansfort, usædvanligt frit efter Gilbert and Sullivan

Kostumer: Nathalie Meldgaard

Scenografi: Hans Dueholm

Producent: Figaros og Den Ny Opera

PÅ PLAKATEN


BENCHED

”Stephanie Thomasens koreografiske talent er ganske enkelt uomtvisteligt” Weekendavisen

“…[I Benched] beviser Stephanie Thomasen, at hun ikke blot er en opfindsom, humoristisk og livligt fortællende koreograf, men også en…

Astrid Lindgrens klassiker med musik af Sebastian. Om Ronjas møde med rumpenisser og andre væsner. Om mod og venskab med…

En rejse gennem Halfdan Rasmussens univers. Barndom, skilsmisse, ny forelskelse og alderdom. Nu alene. Men med Signes sokker på er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.