program


Jytte fra marketing er desværre gået for idag

Jytte fra marketing er desværre gået for idag

Succesen fra Nørrebro Teater er nu på Turné. Poetisk og tankevækkende med genkendelige og ur-komiske situationer fra hverdage, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 28. April 2024 19:30

Vi er glade for at kunne præsentere Nørrebro Teaters publikumssucces Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag på turne. Forestillingen er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turne med et helt nyt hold af skuespillere. I turneversionen kan du opleve skuespillerne Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne i en poetisk og tankevækkende forestilling med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

Manuskript: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Dramatisering: Anastasia Nørlund

Instruktion: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen

Scenografi: Julian Toldam Juhlin

Lyddesign og musik: Markus Artved

Lys- og videodesign: Jim Falk

Koreografi: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz

Forlag: Gyldendal Group Agency

Medvirkende: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne

Varighed: 2 timer inkl. pause

Aktuelt


Folketeatret fejrer Waage Sandøs 60 års skuespillerjubilæum i glansrollen som den gamle konge og patriark, der slipper tøjlerne og ser sin magt, sin familie og sin forstand smuldre i Shakespeares KONG LEAR.

En musikdramatisk fortælling om kærlighed, magt og skabelsen af det danske velfærdssamfund fra 50’erne og frem til EF-afstemningen. I DRØMMEN flyder historien om et samfund sammen med et ægteskab.

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet juletræ og fremtryllet en stjerne til toppen af juletræet. Alder: fra 3 år. Spiller kl. 11 og 13.

PÅ PLAKATEN


En koncertfortælling med Nis Bang-Mikkelsen, der som Annes far læser op af hendes dagbog, som var det første gang han…

GTMs 50. sæson
Generalforsamlingen afholdes i henhold til § 10 i GTMs vedtægter.

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.