program


Koppel & søn synger de store mestre

Koppel & søn synger de store mestre

De store mestre, det skal opleves, det skal nydes! Vær forberedt på en absolut anderledes koncertform, i teaterregi, en oplevelse af næsten Tati'ske dimensioner, en forestilling, der samler folk i alle aldersgrupper.

Billettyper


260.00 kr.
Billet

Dato“Dette kan ikke beskrives … det skal opleves!”

Jonathan og Thomas Peter Koppel har allerede trådt op sammen henved 150 gange. Deres seneste indspil er et potpourri kun til benefice for de fornemste af melodimagerne inden for den klassiske verden og deres opusser af absolut ædleste støbning.

Og de er der allesammen: Bach, Beethoven, Brahms, begge Strauss´erne, Schubert, Schumann. Mozart selvfølgelig. Men også nordiske islæt som Sibelius, Grieg og Carl Nielsen. Det synes også helt rigtigt, at barnebarnet henholdsvis oldebarnet fortolker ham, der satte det hele i gang i familien, Herman D. Operaen repræsenteres af støvlelandets ikoner, Verdi og Puccini, og producenten fra OperetteKompagniet kan heller ikke andet end give en smagsprøve på flere af trefjerdedelstaktens førende på feltet.

Vær beredt på en absolut anderledes koncertform, i teaterregi, en oplevelse af næsten Tati´ske dimensioner, en forestilling, der samler folk i alle aldersgrupper. Med blot to sangere, en pianist og en guitarist, personificeret gennem forskellige karakterer og små overraskende sketches, tages publikum ud på en rejse, hvor der er noget for både øjne og ører, lige dele tårefremkaldende og lyttefrydende.

Koppel & Søn præsenteres f.eks. i gang med at binde kjolesættets butterfly og arrangere manchetknapperne til Saties Gymnopedie, forinden har de to instrumentalister givet en uimodståelig Bolero af Ravel efter en entré, der sætter lup under hver deres særlige tilgang til faget - den ene fortravlet og lettere klodset, den anden korrekt og pligtopfyldende, sammen virtuose i fremførelsen af musikkens budskab.

Senere søger tenorerne én gang for alle at synge enhver truende virus væk i en hæsblæsende udgave af Nessun dorma, som man aldrig har hørt den før. Og kender du den guitarkoncert, der har den mest gudsbenådede melodi og sagtens kan stå sig i en såkaldt “mash-up” med Bachs udødelige tema fra Goldberg-Variationerne?

Kvartetten når op på mere end fire håndfulde mestre, endnu flere toner ud undervejs fra den medbragte soundboks - og løjerne omkranses desuden af et fint scenisk set-up med pynt og rekvisitter, der kommer ind handy her og der.

En oplysende, lidenskabelig og rørende seance synes i vente i dette selskab, både hvad angår aftenens optrædende og mastodonterne fra fordums tid. Gammel, genial musik overført i vort tidsperspektiv, vedkommende og sjovt, uden at gå på kompromis med det kvalitative og egenarten!

Der vil være salg af kaffe og kage fra kl. 14.

Medvirkende: Jonathan Koppel & Thomas Peter Koppel (tenorer), Miles Lallemant (piano) og Allan Sjølin (guitar)

Producent: OperetteKompagniet

PÅ PLAKATEN


Cirkel

CIRKEL er en forestilling som leger med det cirkulære og de uendelige kredsløb i naturen, i hverdagslivet og i dyr.

Historierne rummer stor enkelhed og stor kompleksitet og kan opleves på flere planer af de 2 - 6 årige

En musikdramatisk fortælling om kærlighed, magt og skabelsen af det danske velfærdssamfund fra 50’erne og frem til EF-afstemningen. I DRØMMEN…

Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen i forrygende show med sange og sketches om parforholdets forunderlige faser. Kærligt og komisk,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.