program


Late Night Show

Late Night Show

Humoristisk satire om 2020 – ”annus horribilis” – op til i dag. ’Roskildedrengen’ Caspar Phillipson leverer et skarpt tegnet billede med et udvalg af de bedste af Tom Lehrers gnistrende, morbide sange suppleret af hits fra Monty Python.

 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 14. November 2021 19:30

I forestillingen “Late Night Show - med Caspar Phillipson” fører Caspar Phillipson publikum igennem hans oplevelser under pandemien i 2020 - det år, han kalder for et “annus horribilis”. Publikum får et meget humoristisk, skarpt tegnet billede af de udfordringer han gennemlevede. Udfordringer som alle vi danskere mødte, såvel indenfor hjemmets fire vægge som udenfor.

 

Et udvalg af de bedste af Tom Lehrers gnistrende, morbide sange suppleres af hits fra Monty Python - og publikum synger med på danske favoritter undervejs. Caspar inddrager hver aften de seneste aktuelle nyheder og trækker på den måde tråde til den virkelighed dagens publikum står midt i. Man går som publikum opløftet og glad fra teatret - for, som Caspar Phillipson afslutningsvis siger: “Når man står i lort til halsen - så nytter det ikke at hænge med hovedet”-

Nyd en lækker teatermenu på Hotel Prindsen inden forestillingen. Nærmere info vedr. menu og tilmelding følger. AFLYST - VI HENVISER TIL BYENS ANDRE RESTAURANTER.

★★★★★CphCulture

★★★★★★ Kulturtid

★★★★★ Ungt Teaterblod

★★★★ “Sjofelsjovt” Magasinet Kbh

★★★★★ Frederiksborg Amts Avis

♥ ♥ ♥ ♥ Politiken - Henrik Palle “Brilliant” 

★★★★★ Kulturkupéen - Ulla Strømberg

★★★★★ Morten Buckhøj “Byens bedste”

★★★★★ Det sku du se “Uartig genistreg” 

★★★★★”Topmusikalsk” Anne Liisberg. I Scene

Børsen - “slet ikke til at komme udenom”

 

Min By News - “bedste times underholdning”

 

Af og med Caspar Phillipson

Turné Producent: Louise Schouw

 

Aktuelt


Tommy Kenter og AnnMari Max Hansen i forrygende show med sange og sketches om parforholdets forunderlige faser. Kærligt og komisk, morsomt og melankolsk - og med stof til eftertanke.

En rejse gennem Halfdan Rasmussens univers. Barndom, skilsmisse, ny forelskelse og alderdom. Nu alene. Men med Signes sokker på er de stadig på god fod og kan snuble over de samme rødder.

Edith Piafs sange fortolkes af Cafe Liva. Kvinden står i sin frisørsalon – hun er fra Randers, hun er snart 50, og livet har ikke været nemt – men hun fortryder intet ... vel?

PÅ PLAKATEN


Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

De populære bøger ”SALLYS FAR” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende…

Toke, svigerfar og farmand forbereder påskemåltidet. Deres vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og tilværelsen kommer lidt i vejen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.