program


Meaninglessness

Meaninglessness

MEANINGLESSNESS - en performativ samtale om objekter og mennesker med den australske smykkedesigner Susan Cohn. Forestillingen spiller på engelsk.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 27. Oktober 2019 16:00

MEANINGLESSNESS rejser spørgsmålet om smykkers betydning i vores liv. En diskussion, der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. Den fik Smykkekunstner og aktivist Susan Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik. Forestillingen er på engelsk.

MEANINGLESSNESS er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere: instruktør/teaterrebel David Pledger og kunstner og juveler Susan Cohn. Hun engagerer publikum i en samtale om smykkers sociale, politiske og historiske betydning, for at finde vej til at forstå den vanskelige situation fordrevne mennesker er havnet i, og stiller spørgsmålet, hvordan en borger kan agerer proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier.

“En smuk, rørende og yderst relevant forestilling. Den tager smykkelovgivningen op, men det ender et sted uden konklusioner, men smukt og respektfuldt bundet sammen. Folk var dybt berørte” – Gitta Malling, Teaterleder.

“Jeg blev stærkt bevæget af Cohns præstation og hendes vidunderlige måde at bevæge sig mellem det personlige og det globale. I sin oprigtighed og generøsitet tilbød hun en troværdig åbning for publikum til at forbinde sig til deres egen arv, såvel som en måde, hvorpå vi lytter til andres historie.” – Israel Alone, ILdance Sverige.

 

Medvirkende: Susan Cohn

Producent: Danig Scenekunst Service

Dramatiker, forfatter: Susan Cohn, David Pledger

Instruktør: David Pledger

Lysdesigner: Martin Danielsen

Varighed: 1 time

Aktuelt


Evig aktuel forestilling om krig, kærlighed og flugt baseret på den sande historie om Ingeborg Stemann, akademiker og tolk, som viede sit liv til russiske flygtninge fra første verdenskrig. Hun mødte Romanov og blev udfordret.

Musikalsk dukkemagi for de allermindste. Dramatisering af H.C. Andersens eventyr. Alder: 2-5 år.

Mange vil med glæde og et smil om munden mindes humørbomben Grethe Sønck. Nu kan vores publikum genhøre et væld af hendes populære sange.

PÅ PLAKATEN


Et cabaret-portræt af Jeppe Aakjær. Fortalt med hans egne sange og historier – og lidt til.

I sin nye forestilling eksperimenterer Paolo Nani med et helt nyt scenisk formsprog, idet han forener teater og billedkunst. Stregerne…

Et intenst kammerspil om venskab og videnskab, fysik og politik, ansvar og skyld. For hvad skete der, da den tyske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.