program


Mordets Melodi

Mordets Melodi

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende historie i 1944.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 06. April 2024 16:00

Mordets Melodi

En regnvejrsaften sker der en forbrydelse, som vækker uhygge i den store by. Den gamle marskandiser Sonja Schmidt findes kvalt i sin butik. Kort tid efter sker der en lignende forbrydelse, og ofret er denne gang en letlevende pige - ved navn Sonja.

Politikommissæren og overbetjenten forsøger sammen at opklare mordene og bliver hurtigt forvisset om, at begge mord er begået af samme person! Det er også påfaldende, at begge ofre hedder Sonja - men det mest ejendommelige er dog, at man har hørt en kvindestemme synge en bestemt melodi på nøjagtig det tidspunkt og sted, hvor mordene er blevet begået.

Tavs Neiiendams berømte hørespil skabte gys og rædsel, og endnu mere uhyggeligt blev det, da Bodil lpsen filmatiserede denne skræmmende historie i 1944.

MEN - hvad sker der, når man i 2024 inviterer publikum i salen for at overvære en optagelse af dette hørespil, hvor skuespillerne selv skal lave de mange vigtige, udtryksfulde og ikke mindst uhyggelige lydeffekter?

Svaret er - at det kommer der en yderst underholdende og grotesk morsom forestilling ud af!

De fire skuespillere fremfører hørespillet og lægger stemmer til i alt 30 forskellige karakterer, og laver de mange lydeffekter på de mest finurlige måder, som - når man ser, hvordan de laves - bliver hylende morsomt, men når man hører dem, giver det fuldstændig et korrekte lydbillede af den handling, der udspiller sig.

Publikum kan derfor se frem til en eftermiddag, der bestemt får dem til at gyse, men også får dem til at skrige - af grin!

Medvirkende: Susanne Breuning, Line Kruse, Sune Svanekier og Nicolai Cornelius, instruktør: Jakob Fauerby, scenograf: Nicolaj Cornelius, manuskriptforfatter: Tavs Neiiendam, musikindspilning: Christian Dahlberg, Teknisk afvikling: TekTeam

Varighed: Ca. 80 min uden pause

Aktuelt


Toke, svigerfar og farmand forbereder påskemåltidet. Deres vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og tilværelsen kommer lidt i vejen for hyggen. Kommer gryden i kog, inden kvinderne ankommer?

En musikalsk forestilling i lyst og nød med Ann Mari Max Hansen og Tommy Kenter

Bevægende historie om magtmisbrug, diskrimination og forfølgelse. En dystopisk fabel inspireret af Orwells ”Animal Farm”. Fascismen får en på trynen, og billederne brænder sig fast på nethinden.

PÅ PLAKATEN


Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til…

Bodil Jørgensen med et nyt one-woman juleshow sammen med pianist og prügelknabe Bjarne Sahl

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.