program


morfarMORFARmorfar
2

morfarMORFARmorfar

Min morfar er helt speciel og noget ganske særligt. Men hvem var morfar, før han blev morfar? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel? Aldersgruppe: 8-13 år.

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoMin morfar er verdens bedste morfar og jeg elsker ham - sådan tænker de fleste børn om deres bedsteforældre. Men morfar har jo også haft et liv før han blev morfar - et liv, man ikke kender så meget til.

I forestillingen "morfarMORFARmorfar" fortæller tre børnebørn om deres meget forskellige morfædre. Der er ham, der fortæller røverhistorier og gemmer pengesedler i bøgerne, fordi man ikke kan stole på banken. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, der har så store hemmeligheder, at man kan dø af dem - og det er altså rigtigt!

Skuespillerne veksler mellem nutiden som børnebørn - og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.

 

Pressen skrev:

”Varm, indtagende og ualmindelig livsbekræftende forestilling om bedsteforældre og børnebørn. …På forunderlig vis er 'morfarMORFARmorfar'  (…) en af de mest vitale og underholdende forestillinger, jeg længe har set.”
Henrik Lyding, Teateravisen

”… overrumpler tilskueren med sin følelsesladede og oprigtige forestilling om den morfar, som vi alle sammen ønsker os at kunne fortælle om”
Anne Middelboe Christensen, Information

****** 6 stjerner Børne-Kulturpiloterne

 

Medvirkende: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa

Instruktør: Niels P. Munk

Scenografi og kostumer: Leif Lundgaard, Rasmus Hvilshøj Pedersen og Lene Bek Nielsen

Aldersgruppe: 8-13 år

 

 

PÅ PLAKATEN


Min morfar er helt speciel og noget ganske særligt. Men hvem var morfar,…

Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

Oprøret er er her og forbliver her. En helt ny bølge brød igennem…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net