program


Nothing 'bout me AFLYST

Nothing 'bout me AFLYST

Med afsæt i musikeren Sting’s sangskat gennem de sidste 40 år, berettes der om kærligheden - ikke bare til den eneste ene, men også til de små ting; til familien; til sig selv; til livet – ja, kort sagt til alt.  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoMed afsæt i musikeren Sting’s sangskat gennem de sidste 40 år, berettes der om kærligheden - ikke bare til den eneste ene, men osse til de små ting; til familien; til sig selv; til livet – ja, kort sagt til alt.

Kærligheden er altoverskyggende og har uendelige afskygninger, men uanset hvor tætte man bliver og hvor længe og/eller intenst man er sammen – ved man aldrig helt præcist, hvad der foregår i éns bedre halvdels indre.

Dette gør sig gældende i alle kærlighedsforhold fra dét, hvor beslægtede sjæle smelter sammen, til dét hvor modsætninger mødes – om det være sig fra den første stormende forelskelse til det par, der har haft en menneskealder sammen. Derfor er kærligheden, midt i al lyksaligheden, osse en kamp med ufatteligt mange nederlag.

Bag cabaretten står makkerparret Jacob Morild og Morten Wedendahl, som osse stod bag succésserne Love Me Do - en Beatles-cabaret & Måske Ku Vi - en Sebastian-cabaret.

Medvirkende: Jacob Morild, Morten Wedendahl og Niels Krøyer

Musik: Sting

 

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Da scenografien til DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT forhindrer os i at overholde Coronarestriktionerne,…

Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som Joseph Goebbels sekretær. Efter 70 års…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net