program


Ofelias Skyggeteater

Ofelias Skyggeteater

Det fine gamle Teater, hvor Frøken Ophelia er sufflør, lukker, og Ophelia er alene tilbage. Teatrets skygger, som nu er hjemløse, får lov til at bo i hendes håndtaske, og sammen spiller de teater. Alder: 6-10 år.
 Læs mere

I den lille by var der et lille teater med en fin teatersal og en rigtig direktør. Her gik den lille Ophelia til optagelsesprøve, for hendes forældre ville så gerne have, at hun skulle være skuespillerinde. Men hendes stemme var alt for lille, så i stedet blev hun sufflør. Hun sad nede i den lille kasse, der stod foran på scenen og hviskede alle replikkerne til skuespillerne, hvis de glemte dem under forestillingen.

Men en dag måtte teatret lukke. Der kom ingen folk mere. De gik i biografen, eller så fjernsyn. Så frøken Ophelia, som nu var blevet gammel, var uden arbejde – og helt alene. En aften i det tomme teater møder Frøken Ophelia en skygge – en hjemløs skygge, der ikke hører til nogen. Frøken Ophelia giver skyggen lov til at bo i hendes håndtaske.

Tiden går, og flere og flere skygger får husly i Ophelias taske. Hun begynder at rejse rundt med sine skygger, som spiller teater for folk. Og Ophelia sufflerer, for hun kan alle de store digteres forestillinger udenad.

En varm, smuk og tankevækkende forestilling om lys og skygge – og om at høre til.

 

Medvirkende: Lisbeth Knopper, Charlotte Amalie Kirkegaard Kehlet

Instruktør og dramatisering: Robert Parr

Forfatter: Michael Ende

Scenograf: Tanja Bovin

Lysdesign: Søren Dø

Komponist: Emil Assing Høye

Varighed: 45 min.

Alder: 6-10 år


PÅ PLAKATEN


- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net