program


Opera for alle - alle for Opera

Opera for alle - alle for Opera

De kendte hits i ny forklædning!

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 24. September 2022 16:00

Opera for alle… og alle for Opera

De kendte hits i ny forklædning!

Den klassiske opera er skøn uforglemmelig musik til dramatiske historier. Det handler tit om kærligheden til den eneste ene, eller om trekantsdramaer med et væld af forhindringer, inden heltinden dør af en unavngiven lungesygdom.

Men hvad sker der, når Puccinis Mimi er død? Bliver hendes Rodolfo kæreste med afdødes veninde Musetta? Får de to børn, som senere ender i en sammenbragt familie med Rodolfos bedste ven Marcellos tre børn, da Musetta og Marcello efter 15 år endelig finder sammen igen? Og ender Rofolfo til sidst med at springe ud af skabet sammen med studiekammeraten Schaunard?

Og hvad med Violetta i Verdis La Traviata, hvis hun havde fået en vaccine mod tuberkulose i tide?

Eller Hertugen i Rigoletto, hvis det viser sig, at han er en fin blød mand, der helt i metoo-bevægelsens ånd, tager dyb afstand fra udnyttelse af teenagepiger?

I denne forestilling vendes der op og ned på de oprindelige historier i de kendte og elskede operaer som Carmen, Don Juan, Figaros Bryllup, La Traviata, Rigoletto mfl. Der digtes videre på personernes skæbner, naturligvis med den oprindelige skønne musik. Fremført af fire topprofessionelle operasangere.

Så tør du se, hvad der sker, når hundyret Carmen møder superforføreren Don Juan? Det kommer ikke til at gå stille for sig!

Medvirkende: Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis, Signe Asmussen, Josefine Andersson
Ide, instruktion og scenografi: Guido Paevatalu
Kapelmester: Leif Greibe med trio
Libretto: Forfatter, dramaturg, foredragsholder, opera-ekspert Henrik Engelbrecht

Spilletid: 120 min. inkl. pause

Aktuelt


En Shakespeare collage over magtens intriger, begær og pinligheder. Med nye politikertyper i tankerne lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en forførende og grufuld aften.

Musik af multikunstneren Björk bliver til danseforestilling. Publikum kan glæde sig til en fortolkning af 12 enestående sange af Björk, med et kropsligt danseudtryk, der er lige så stærkt som vokalen og musikken bag.

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder. Alder: ½ - 5 år

PÅ PLAKATEN


BOLERO - EXTENDED

Introduktion kl. 18.30 ved Palle Granhøj, koreograf og teaterleder.

Glæd dig til en storslået danseoplevelse af den prisvindende koreograf Palle Granhøjs med 17 udøvende kunstnere på scenen: 9 dansere…

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.

Med ni dansere og otte cellister har Palle Granhøj med udgangspunkt i Maurice Ravels repeterende og hypnotiserende Boléro skabt et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.