program


Opera i Roskilde
2

Opera i Roskilde

Operakoncert i den smukke Palægård med udsigt til Roskilde Domkirke. Fire sangere fra Det Kongelige Teaters fremragende operaensemble synger udvalgte arier og duetter fra den kommende sæsons repertoire.
 Læs mere

 

For 30. gang kan operafans nyde opera under åben himmel med Roskilde Domkirke som smuk kulisse.   

Først har Folkeuniversitetet i Roskilde og siden 2010 Roskilde Musikforening, Roskilde Teater & Roskilde Kunstforening inviteret Den Kongelige Opera til udendørs sommerkoncert i Palægården ved Stændertorvet i Roskilde.

Det er blevet en populær og velbesøgt tradition, når 4 af Den Kongelige Operas stjernesolister – akkompagneret af et flygel og en veloplagt konferencier - synger uddrag fra den kommende operasæsons righoldige repertoire, mens publikum hygger med picnic på torvet.

Billetterne til koncerten har været meget eftertragtede siden den første koncert, og vejret har været med den populære koncert i alle årene, hvor ikke en eneste koncert er blevet aflyst.

De stemningsfulde omgivelser og ideelle koncertforhold, hvor Domkirkens klokker er en traditionsrig del af lydbilledet, har gjort det til et årligt tilløbsstykke, hvor publikum hygger med kreative picnic-kreationer og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen.

 Dørene åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

 Koncerten begynder kl. 19.30 og varer godt 2 timer inkl. pause.

 Billetsalget åbner den 1. maj på www.roskildeteater.dk. Billetter kan også købes hos Roskilde Turistbureau.

Medvirkende: Ann Petersen (sopran), Hanne Fischer (mezzosopran), Niels-Jørgen Riis (tenor) og Kyungil Ko (bas), Lars Halby (konferencier) og Leif Greibe (pianist).

 Billetpris: 250 kr.

 Støttet af: Nordea-fonden og Roskilde Kommune

 Arrangører: Roskilde Musikforening, Roskilde Kunstforening og Roskilde Teater

 

Vejret

Opera i Roskilde gennemføres i 2019 for 30. gang, og vi har - heldigvis - endnu ikke måttet aflyse operakoncerten på grund af dårligt vejr.

Her er vores retningslinjer:

Beslutningen om udsættelse eller aflysning tages tidligst ved koncertens start. Opera I Roskilde er i løbende i kontakt med Meteorologisk Institut omkring vejrprognoser for området. I tilfælde af regnvejr vil koncerten blive forsøgt gennemført. Ved kraftigere regn kan koncertens start blive udsat i op til 30 minutter eller midlertidigt afbrudt undervejs.

Aflysning inden forestillingens start
Såfremt forestillingen aflyses inden forestillingens start, refunderes publikums købte billetter – dog ikke gebyrer. Dette sker på salgsstedet.

Udsættelse
Såfremt Meteorologisk Institut meddeler, at der forventes opklaring indenfor 30 minutter, udsættes koncerten midlertidigt. Genoptages koncerten, refunderes billetterne ikke.

Midlertidig afbrydelse
Er der varslet byger, afbrydes koncerten midlertidigt. Genoptages koncerten, refunderes billetterne ikke.

Aflysning efter koncertens start
Hører regnen ikke op, sådan at resten af koncerten må aflyses efter afbrydelsen, gælder følgende retningslinjer:

  • Hvis koncerten aflyses inden pausen, refunderes billetterne ved det oprindelige salgssted – undtagen gebyret.
  • Hvis koncerten aflyses efter pausens begyndelse, refunderes billetterne ikke.

PÅ PLAKATEN


Aflysning / ændret spilledato

Alle forestillinger indtil slutningen af april aflyses / flyttes

På grund af Corona-virus og myndighedernes tiltag for at begrænse smitten er vi…

- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net