program


På pletten - når radioen rykker ud

På pletten - når radioen rykker ud

Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen præsenterer som radioværter sangene i programmet ”På Pletten”. De spiller samtlige roller som en række farverige personer fra lokalmiljøet i Fjordby.

Billettyper


180.00 kr.
Enhedspris

Dato 

PÅ PLETTEN – NÅR RADIOEN RYKKER UD

Vær med På Pletten når radioværterne Torben og Vanja opsøger lokalmiljøet omkring blomsterbutikken Valmuen. Her involveres de i forviklinger og drama som kulminerer ved en dobbelt begravelse på St. Bededag.

Torben og Vanja tager lytterne og publikum med til et farverigt galleri af obskure optrin og karakterer. Ikke to dage er ens når publikum inviteres med ombord i sendefladen og bidrager til slogankonkurrencen og andre løjer i radioprogrammet.

Kom og vær med når skeletterne vælter ud af skabet og fortidens fangarme griber fat i haserne på nutiden. Handlingen udspiller sig over 5 dage i maj, hvor radioprogrammet På Pletten sendes direkte fra Blomsterbutikken Valmuen, i provinsbyen Fjordsted.

Sangene som bliver spillet i radioprogrammet, fremføres live på scenen af de to skuespillere. 

Medvirkende mv.: Forestillingen er skabt af Tobias Trier og Winnie Kristine Christiansen, som selv spiller og synger de to hovedroller som Torben og Vanja. 

Varighed: 75 minutter

PÅ PLAKATEN


Edith Piafs sange fortolkes af Cafe Liva. Kvinden står i sin frisørsalon – hun er fra Randers, hun er snart…

Hannah Arendt skal i 1975 modtage Sonningprisen. Ina-Miriam Rosenbaum er eminent som Arendt, der med teorien om ondskabens banalitet insisterer…

FRIDAS STORE REJSE er en finurlig håndlavet forestilling om venskabets kraft. Historien formidles gennem det ordløse, farverige billedunivers, der er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.