program


Pinocchio

Pinocchio

Hvordan bliver man menneske? Hvad er forskellen på rigtigt og forkert? Og hvad betyder kærlighed? Teater Patrasket har taget fat om Carlo Collodis fantastiske klassiker. Aldersgruppe: 7-12 år.
 Læs mere

PINOCCHIO - steampunk, dukkemagi og grum humor.

I samarbejde med den succesfulde engelske sceneinstruktør Alex Byrne, har Teater Patrasket taget fat om alletiders dukkeklassiker "Pinocchio".

Det er historien om dukken, der skal lære at blive menneske og dens farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag.

Inspireret af Collodis oprindelige historie mere end af Disney, finder forestillingen sin helt egen vej igennem historiens surrealistiske fantasiverden og svære moralske dillemmaer. Det er en opsætning i et tidløst ”steampunk”- præget univers, skabt af scenografen Nathalie Mellbye, hvor fortællingen udfolder sig musikalsk og dramatisk omkring et trædeorgel på hjul - i et tæt ensemble af tre skuespillere og en musiker. Og hvor hovedpersonen får lov at optræde som dukke – i Katrine Karlsens prisbelønnede dukkedesign.

Forestillingen søger at forene musikalsk og opfindsom ensemblefortælling med vild og grum situationskomik og rendyrket dukketeatermagi. Den retter sig mod børn i alderen 7 til 12 år - og deres voksne.

"..det er lige til at blive rundtosset af Alex Byrnes veloplagte iscenesættelse...en gysende og poetisk rejse med en fars betingelsesløse kærlighed som kompas...det er smukt - og vel netop, hvad vi alle håber at møde i kærlighedens magiske værksted." Teateravisen

 

Instruktion: Alex Byrne

Medvirkende: Anna Karina Nicolaisen,  Maria Myrgård, Dirck Backer, Bastian Popp

Scenografi: Nathalie Mellbye

Komponist: Bastian Popp

Bygning, teknik, lyd og lys: Peter Rasmussen

Dukke- og maskedesign: Katrine Karlsen

Dukke- og maskeværksted: Katrine Karlsen, Genevieve Tremblay og Dirck Backer

Fiske-dukker: Dirck Backer

Kostumier: Christina Tidemand Greth

Bagtæppesyning: Pernille Gottschalk-Hansen

Aldersgruppe: 7-12 år


PÅ PLAKATEN


En mands skrot - en anden mands skat. Tag med på en ekspedition…

Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

18 skuespillerinder fortæller grusomme, absurde og rørende krigshistorier i nyskabende teaterforestilling.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net