program


Ræk mig din hånd
2

Ræk mig din hånd

Kunst og kærlighed. En fortælling om billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen og komponisten Carl Nielsen, hvis musik fletter sig ind og ud mellem ordene. Hun vil ikke opgive sin kunst. Han vil ikke opgive hende.
 Læs mere

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoDramatiseret fortælling om Danmarks vildeste kunstnerpar: billedhuggeren Anne Marie Carl Nielsen og komponisten Carl Nielsen, hvis musik fletter sig ind og ud mellem ordene. 

Hovedvægten er på Anne Maries arbejde, virke og person, med Carl som ligeværdig medspiller. De forsøger at skabe sublim kunst og samtidig bevare ægteskabet. I en tid, hvor kun de færreste kvinder arbejder uden for hjemmet, må Carl blive hos børnene, mens Anne Marie rejser bort i måneder for at udføre sin kunst. Hun vil ikke opgive sin kunst. Han vil ikke opgive hende. 

Medvirkende: Maria Junghans, Karoline Leedo (tværfløjte), Mikkel Egelund Nielsen (guitar)

Manuskript: Maria Junghans

Komponist: Carl Nielsen

Producent: Part of a Story

Varighed: 1 time og 30 minutter

PÅ PLAKATEN


Bliv blæst omkuld af et af Europas toneangivende dansekompagnier i dette forunderlige værk, hvor danserne trodser tyngdeloven som vægtløse ånder.…

En musikalsk forestilling i lyst og nød med Ann Mari Max Hansen og Tommy Kenter

Shakespeares klassiker i magisk danseforestilling. Den store kærlighed og de voldsomme følelser sættes i spil med musik af bl.a. Prokofiev,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.