program


Rost til skyerne

Rost til skyerne

I disse tider med politisk korrekthed går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde. En urkomisk forestilling i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt!

 Læs mere

En morsom aften med trobaduren og musikeren Per Worm.

I disse tider med politisk korrekthed og konstant frygt for at såre andres følelser, går en troubadour og hans guitar hårde tider i møde. 

Han prøver så godt han kan. Men det eneste han i perioder får sunget er, med på ventemusikken hos statsforvaltningen, når han venter på  at få samkvemstid med sit barn.

En ur-komisk forestilling og hyggelig aften i selskab med en musiker, der ikke har mere at miste – og derfor tør sige alt! 

Rost til Skyerne er en leg med genrerne: koncert, comedy, musical og monolog. En skøn aften, hvor musikerens følelser og tanker mellem numrene bliver tilsat musik. En leg med form, hvor pausemusikken bliver til hovednummeret.

På scenen står musikeren, komponisten og Nordjyden Per Worm. Han er uddannet klassisk guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium. Han har optrådt med de største danske sangskriverne, bl.a. Niels Hausgaard og Allan Olsen. Han vandt Danmarksmesterskabet i Comedy Slam i 2012.

 

Medvirkende: Per Worm

Instruktion: Kristoffer Møller Hansen

Kunstnerisk Konsulent: Niels Vendius

Co-Produktion Af Holbæk Teater Og Thy Teater

Varighed: ca. 100 min. incl. pause:

 

 

PÅ PLAKATEN


En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der…

Min morfar er helt speciel og noget ganske særligt. Men hvem var morfar,…

Med afsæt i musikeren Sting’s sangskat gennem de sidste 40 år, berettes der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net