program


Rotter på loftet

Rotter på loftet

Café Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – igen præsenteret af fire granvoksne mænd, der gerne vil have et ord indført … eller bare et bogstav … eller … ét eller andet!
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 16. November 2021 19:30

Cafe Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner; nemlig Familien.

Og midt i krænketider, og en klimadebat, som alle har en mening om – ja, dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd, som også vil have et ord indført…eller bare et bogstav…eller en lyd…..ét eller andet vil de i hvert fald have indført!

 

Medvirkende: Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula, Morten Wedendahl og Ole Fick (speak)

Tekst: Jacob Morild og Karsten Jansfort 

Musik/Arrangement: Thomas Pakula, Morten Wedendahl m.fl.

Film: Casper Joel

Scenografi, lys- og lyddesign: Nils Krøyer

Varighed: 2 timer

 

 

Aktuelt


Astrid Lindgrens klassiker med musik af Sebastian. Om Ronjas møde med rumpenisser og andre væsner. Om mod og venskab med Birk. Sammen afviser de røverlivet og standser fjendskabet mellem de voksne.

Folketeatret fejrer Waage Sandøs 60 års skuespillerjubilæum i glansrollen som den gamle konge og patriark, der slipper tøjlerne og ser sin magt, sin familie og sin forstand smuldre i Shakespeares KONG LEAR.

Hannah Arendt skal i 1975 modtage Sonningprisen. Ina-Miriam Rosenbaum er eminent som Arendt, der med teorien om ondskabens banalitet insisterer på nuancer og tror på lyset i en mørk tid. Seks stjerner.

PÅ PLAKATEN


Bliv blæst omkuld af et af Europas toneangivende dansekompagnier i dette forunderlige værk, hvor danserne trodser tyngdeloven som vægtløse ånder.…

FRIDAS STORE REJSE er en finurlig håndlavet forestilling om venskabets kraft. Historien formidles gennem det ordløse, farverige billedunivers, der er…

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.