program


Rotter på loftet

Rotter på loftet

Café Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – igen præsenteret af fire granvoksne mænd, der gerne vil have et ord indført … eller bare et bogstav … eller … ét eller andet!
 Læs mere

Cafe Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske termometre for Rigets tilstand – og især på den tid af året, hvor danskernes både værste og bedste sider luftes i tvangssamvær med én af menneskehedens mest skræmmende institutioner; nemlig Familien.

Og midt i krænketider, og en klimadebat, som alle har en mening om – ja, dér står noget så politisk ukorrekt som fire granvoksne mænd, som også vil have et ord indført…eller bare et bogstav…eller en lyd…..ét eller andet vil de i hvert fald have indført!

 

Medvirkende: Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula, Morten Wedendahl og Ole Fick (speak)

Tekst: Jacob Morild og Karsten Jansfort 

Musik/Arrangement: Thomas Pakula, Morten Wedendahl m.fl.

Film: Casper Joel

Scenografi, lys- og lyddesign: Nils Krøyer

Varighed: 2 timer

 

 

PÅ PLAKATEN


Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Prisvindende stykke om vores planets fremtid af Duncan Macmillan.

Køb medlemskab og få abonnementspris, hvis du bestiller billetter til mindst 3 voksenforestillinger. Der skal købes ét medlemskab pr. abonnent.

Demokratier er styrtet i grus, jordens ressourcer er næsten brugt op, og man taler ikke længere om at redde klimaet,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net