program


Ryg - en sørgmunter cabaret
3

Ryg - en sørgmunter cabaret

En Jørgen Ryg cabaret af og med Bodil Jørgensen. Cabaretten tegner et sørgmuntert portræt af det moderne menneske og dets genvordigheder i en tid, hvor alting skal gå så ufattelig stærkt.  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


190.00 kr. - 260.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoBodil Jørgensen lagde de danske teaterforeninger ned i sæsonen 2015/16 med hendes fortolkning af Lulu Zieglers repertoire i cabareretten DEN SIDSTE TURIST, - og nu er Bodil Jørgensen på banen igen med: RYG – EN SORGMUNTER CABARET.

Bodil Jørgensen har denne gang kastet sig over Jørgen Rygs repertoire og tegner et sørgmuntert portræt af det moderne menneske og dets genvordigheder i en tid, hvor alting skal gå så ufattelig stærkt.

Cabaretten er spækket med et væld af monologer og sange fra Enlig Far til Pyt og Hvad Skal Vi Med Kvinder – et spændende greb, når man som Bodil jo er en kvinde.

Til at akkompagnere og for de nye musikalske arrangementer står pianisten Bjarne Sahl, - og som fødselshjælper og ”øjne udefra” står Cafe Livas kunstneriske leder Jacob Morild.

 Pressen skrev:

"På en forunderlig måde har Bodil Jørgensen lagt sin scenefigur langt fra Jørgen Rygs uden at miste nærheden til ham og hans kunst. De store viser får undertiden med grovfilen, og flere af Sven Holms glimrende monologer opdateres en smule, men hele tiden er ånden den rette, og derfor ender den tummelumske aften i et langvarigt, taktfast bifald."

Fem stjerner - Dagbladet Roskilde

 

Introduktion kl. 15.00 ved Rikke Rottensten.

 

Medvirkende: Bodil Jørgensen

Pianist: Bjarne Sahl

Instruktør: Jacob Morild

Varighed: 1 time og 35 minutter (ingen pause)

PÅ PLAKATEN


Jordens indre

"Iben Hjejle og co. funkler i en fremragende dramatisk biografi om den kvindelige forsker Inge Lehmann." Fem stjerner - Morten Buckhøj

Ny dansk dramatik af det unge, spændende talent Simone Isabel Nørgaard.

Denne nostalgiske rejse op gennem underholdningsmusikkens og operettens gyldne epoke har aldrig været…

En Jørgen Ryg cabaret af og med Bodil Jørgensen. Cabaretten tegner et sørgmuntert…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net