program


Så går vi til Maxim

Så går vi til Maxim

- Hyldest til en Valsekonge

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 12. Februar 2022 16:00

OperetteKompagniet præsenterer

Så går vi til Maxim

- Hyldest til en Valsekonge

Medvirkende sangere: Bo Kristian Jensen, Jens Søndergaard, Gert Henning Jensen, Frederikke Kampmann, Signe Asmussen, Thomas Peter Koppel, Vibeke Kristensen, Carina Tybjerg Madsen, Frøy Hovland Holtbakk og Jonathan Koppel.

Musik: Lehár Trioen under ledelse af Carol Conrad
Spilletid: 135 min. inkl. pause

Den vaskeægte valsekonge Franz Lehár fylder 150 år. Han er komponisten bag Volga, Vilja, Maxim, og den evigt populære Enkevals samt slageren over dem alle Dein ist mein ganzes Herz.

Scenen er sat rundt om et flot dekoreret bord – med høje messingstager, guldtallerkener, krystalskåle og masser af champagne. Én efter én slår gæsterne på glasset, personificerede gennem de forskellige arketyper i operetterne – og talerrækken med nyttige fakta og sjove anekdoter afleveres, efterfulgt af et sandt orgie af arier og duetter fra mesterens perlerække af titler.

De er der alle sammen: Paganini, Giuditta, Zarewitsch, Frasquita, Greven af Luxemborg. Værd at vide er, at Smilets Land, operettens pendant til Madame Butterfly og Miss Saigon, er det eneste værk i trefjerdelstakt, der ender ulykkeligt. En showstopper er intermezzoet, hvor tre herrer prøver at holde trit med skuespillerinden Denise Wencke Gjernøe, kendt for sin uimodståelige La Garconne i Det’ Lunt i Nat som gik sin sejrsgang over det ganske land.

På flyglet troner Lehár i et bredt indrammet portræt, hvor han overvåger sangernes gang. Bagtæppet af guld skinner lystigt, og Lehár-Trioen, kyndigt ledet af musikchef, Carol Conrad, og bestående af medlemmer fra Radiosymfoniorkestre, og Det Kgl. Kapel, leverer det inciterende akkompagnement.

Og ikke nok med det, 2. akt er helt dedikeret til highlights fra det absolutte mesterværk, Den Glade Enke, som OperetteKompagniet spillede for fulde huse i 28 danske byer, sidst forestillingen var på plakaten.

Her kan vi vist tillade os at se frem til en fyldt sal med glade mennesker, lys, glæde, skøn musik og elegante kostumer, og så går vi nynnende hjem. Vi tør glæde os!

Aktuelt


Musikalsk dukkemagi for de allermindste. Dramatisering af H.C. Andersens eventyr. Alder: 2-5 år.

Hvor længe er man barn, og hvordan bliver men egentlig voksen? Hvad tænker vennerne? Og hvorfor forstår de voksne ikke? Baseret på Linn Skåbers bestseller af samme navn.

Et kærligt portræt af Grethe Ingmann, en af Danmarks største sangerinder gennem tiden. Sjov, levende og eminent til at fortolke tekster. Par nr. 1 sammen med Jørgen Ingmann og ”Dansevise”.

PÅ PLAKATEN


Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! En forestilling om verdens største sportsgren…

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik får gjort de sidste julegaver klar, hentet…

Et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Teaterkoncerten spænder over…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.