program


Småt Brændbart

Småt Brændbart

En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 11. September 2021 14:00

SMÅT BRÆNDBART

En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet.

Medvirkende Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard
Tekst, musik og iscenesættelse: Berlin og Krogsgaard
Spilletid: 125 min. inkl. pause

Vil I med ud på to hudløst ærlige og hylende morsomme livsrejser? To bedste venner har, meget pludseligt, rundet de 40. Og det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriererne kører på skinner, familierne er harmoniske, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering.

Men indeni føler de sig begge som Småt Brændbart, en rodekasse fyldt med ting, der ikke passer ind nogen steder. For de har begge to altid fulgt deres livsdrømme, og derfor er der allerede nu sat flueben på hele listen. Men hvad skal man egentlig på den anden side af den målstreg?

I Småt Brændbart gennemlever de begge livet fra start til midt. Fra de allerførste barndomsminder, hvor de første målstreger blev tegnet, med kridt i skolegården, til teenageårene, hvor livslysten kunne måles på richterskalaen, og frem til nu, midten, hvor alle drømmene er opfyldt, og hvor hver ny erobring virker som en sløv gentagelse af noget, der engang var så sprudlende og meningsfyldt.

Undervejs hjælper de hinanden med at rydde op i de indre rodekasser. Og publikum kommer med på en både morsom og virkelig livsbekræftende rejse.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, Ikea og ikke mindst farjokes!

TESTET POSITIV PÅ 30 - 70 ÅRIGE!

 

Aktuelt


Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt.

Et kærligt portræt af Grethe Ingmann, en af Danmarks største sangerinder gennem tiden. Sjov, levende og eminent til at fortolke tekster. Par nr. 1 sammen med Jørgen Ingmann og ”Dansevise”.

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger i Roskilde hele fire af slagsen, der ynder at kaste sig ud i valsetaktens boblende trefjerdedele.

PÅ PLAKATEN


Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, tosserier, børnerim og erindringer danner grundlag for en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både…

Riddersalen er igen på banen med et farverigt og finurligt teaterstykke for de mindste. Skuespiller Ragnhild Kaasgaard byder os indenfor…

Hvad stiller man op, når man har fået en lillesøster, som skriger så meget, at ens forældre begynder at skændes?…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.