program


Sne

Sne

Tag med ind i et fantastisk fortælleunivers og flyv med på fantasiens vinger. SNE er en musikalsk livs-rejse ind i Vigga Bros grønlandske fortællinger.
 Læs mere

Børn elsker sne. De elsker sneen: Skøjter der synger på isen, sneborge og den knirkende lyd af frostsne under støvlerne. Kærligheden kan gå over med alderen. Snerydning og bilkørsel i glat føre kan gøre ende på fascinationen. 

Det hele handler om Grønland – det forjættede land, som virkelighedens Vigga Bro vist også har drømt om, men aldrig besøgt. De store vidder, den hvide sne, Knud Rasmussen, men først og sidst- stilheden.  ”Hvordan spiller man stilheden?” spørger Vigga på et tidspunkt perkussionisten. Hun svarer tilbage med masser af ramasjang og efterfølgende STILHED.

Vigga Bro’s  grønlandske fortællinger har et kraftigt skær af mystik over sig. Historierne afløser hinanden, mens Vigga Bro, som en rigtig historiefortæller, sidder stille på en høj stol midt på scenen. Først er vi i barndommens Fredericia ved juletid, og der falder sne. Men så begynder de grønlandske historier at pible frem: stærkest står historien om drengen, der bliver moppet og derfor drager af sted. Han møder en rar mand, som sender ham ud i livet mange år senere, da drengen er blevet voksen og har erhvervet sig alle de færdigheder, en rigtig fanger skal besidde. Men hvem er den gode gamle mand? Han forsvinder blot, og det gør også både det ubehagelige og det gode.SNE er en musikalsk livs-rejse, fortalt af Vigga Bro, Birgit Løkke på percussion og Ida Bach Jensen på bas.

Medvirkende: Vigga Bro, Ida Bach Jensen, Birgit Løkke

Instruktør: Gitte Kath

Scenograf: Gitte Kath

Lysdesigner: Ulysses

Koncept: Vigga Bro

Idé: Vigga Bro

Dramatiker, forfatter: Vigga Bro og Anna Bro

Komponist Ida Bach Jensen og Birgit Løkke

Producent: Teatret ved Sorte Hest


PÅ PLAKATEN


Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

Efter Svetlana Aleksijevitjs bog

I 1941 meldte ca. 1 mio. unge russiske kvinder sig til Den Røde…

Dansk Danseteater præsenterer en brutal og rå nytolkning af August Strindbergs skandaløse trekantsdrama…

En mands skrot - en anden mands skat. Tag med på en ekspedition…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net