program


This is not Romeo and Juliet

This is not Romeo and Juliet

Shakespeares klassiker i magisk danseforestilling. Den store kærlighed og de voldsomme følelser sættes i spil med musik af bl.a. Prokofiev, Mancini og Gounod. Med stjernemusikere og fremragende dansere.
 Læs mere

Billettyper


190.00 kr. - 260.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoHistorien om Romeo og Julie kender næsten alle.I ”This is not Romeo and Juliet “ er det lidt anderledes.

Her er der nemlig både Et meget ungt par – Et modent par – Og Et musikalsk par.

Altså 4 dansere og to musikere.

Musikken er bogstavelig talt i centrum – live musik og med kendte toner fra de store udgaver af fortællingen fra både ballettens, filmens og operaens verden. Altså bla musik af Prokofiev, Mancini og Gounod.

Det handler om den store kærlighed . . . og om døden som forhindring for den !

Det unge par er dreng og pige – det modne par er mand og kvinde og det musikalske par er mand og kvinde . . . . men der bliver også byttet lidt rundt på relationerne.

I undersøgelsen af hvor man i dag finder personer, der ”går i døden for kærligheden”, kan jeg ikke lade være med at tænke på alle disse ukrainske mennesker, der i øjeblikket dør i deres kærligheds-kamp for fædrelandet . . . . .dette vil jeg ikke have noget imod, at publikum fik associationer til, når de oplever forestillingen.

Der er med andre ord lagt op til drama – med stjerne musikere og fremragende dansere – i følelsernes vold !

Medvirkende: Dominyka Markeviciute (the young Juliet – Danser), Povilas Jurgaitis ( the young Romeo – Danser), Sofia Pintzou (the mature Juliet – Danser), Matius Pinigis (the mature Romeo – Danser), Dalia Dedinskaite (the musical Juliet – Violin) og Gleb Pysniak (the musical Romeo – Cello)

Koreografi: Palle Granhøj skabt i samarbejde med de medvirkende

Producent: Granhøj Dans

Varighed 60 minutter (ingen pause)

 

PÅ PLAKATEN


En humoristisk og rørende rævedukke-historie om hvordan det føles at blive storebror. For de 3-8 årige og deres familier.

Den klassiske fortælling om vennerne Rotte, Tudse, Muldvarp og Grævling. Om venskab og loyalitet, eventyr og opdagelser. Nomineret som ÅRETS…

Hannah Arendt skal i 1975 modtage Sonningprisen. Ina-Miriam Rosenbaum er eminent som Arendt, der med teorien om ondskabens banalitet insisterer…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.