program


Træt lever og tungt hjerte
9

Træt lever og tungt hjerte

En intimkoncert over den amerikanske musiker Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk, så alle dybder i den store poet kommer frem: På et lille røget sted mellem ganske få stole kigger vi ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.  Læs mere

TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE var på programmet i sidste sæson, og billetterne blev hurtigt solgt. Forestillingen tilbydes derfor igen i år - 2 gange samme dag.

TRÆT LEVER OG TUNGT HJERTE er en intimkoncert over den amerikanske musiker, Tom Waits’ poetiske fortællinger – på dansk – så alle dybder i den store poet kommer frem. Kunstneren om hvem man siger, at hans stemme lyder, som om den har været lagt i blød i whisky, derefter hængt til tørre i et røgeri for til sidst at være blevet kørt over af en bil!

Oplev Lasse Popp i rollen som Tom Waits – i løbet af en times tid tages publikum med til et lille røget sted mellem ganske få stole til et kig ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.

Nordjyske skrev: »… følsomme fortællinger, der til tider giver en klump i halsen og til tider tårer i øjnene af grin. Lasse Popp kan noget med sproget, så det overrasker med vildskab og provokerende billeder, for så at slå over i poetiske baner …«

Intimkoncert udviklet af Lasse Popp

Medvirkende: Lasse Popp, Kim Fast Jensen og Bastian Popp.

Producent: Limfjordsteatret.

Iscenesættelse: Gitte Malling.

Varighed: Ca. en time uden pause.

PÅ PLAKATEN


Elverhøj - men tonen er lav

"Kong Christian IV imponerer i gulvhøjde" - Jyllandsposten 4 stjerner

Denne meget lidt højpandede udgave af "Elverhøj" byder på skøre indfald, musik og…

Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

Efter Svetlana Aleksijevitjs bog

I 1941 meldte ca. 1 mio. unge russiske kvinder sig til Den Røde…

Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net