program


Vred AFLYST

Vred AFLYST

Uh, jeg er så vred i dag. Vred! Rasende! Det hele er bare dumt! Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred, og hvordan bliver man glad igen? En legende musikalsk og ordløs forestilling. Alder: 3-8 år.

Vrede er en følelse, vi alle sammen kender - og som det er helt i orden at have. Det er baggrunden for Limfjordsteatrets nye børneforestilling VRED!!

Vrede kan godt være en svær følelse at håndtere. Især fordi vi ofte har fået at vide, at det ikke er i orden at blive vred. Det er ikke så pænt, og aggressioner er i det hele taget noget, vi sætter diagnoser på. Men vrede er en naturlig del af følelsesspektret, og er lige så vigtig at komme af med og sætte ord på som glæde og sorg.

I en sjov, nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers undersøger vi vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen, der er opbygget af flere forskellige sekvenser, udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, hvor alt er muligt - det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme, det musikalske og det legende.


Medvirkende: Connie Pilgaard Nielsen og Sune C. Abel

Musiker og komponist: Connie Pilgaard Nielsen

Instruktion: Gitta Malling

Visuelt design: Klara Espersen  

Kostumer: Lene Bek Nielsen

Teknik og lysdesign: Rasmus Hvilshøj Pedersen

Varighed: 40 minutter 

Alder: 3-8 år.


PÅ PLAKATEN


En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der…

I eventyret i Sherwoodskoven gør Robin Hood det han gør bedst: Stjæler fra…

Juleeventyret om Cirkeline og den dag hun sammen med musene Ingolf og Frederik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net