program


Vred

Vred

Uh, jeg er så vred i dag. Vred! Rasende! Det hele er bare dumt! Hvorfor bliver man vred? Er det i orden at blive vred, og hvordan bliver man glad igen? En legende musikalsk og ordløs forestilling. Alder: 3-8 år.

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoVrede er en følelse, vi alle sammen kender - og som det er helt i orden at have. Det er baggrunden for Limfjordsteatrets nye børneforestilling VRED!!

Vrede kan godt være en svær følelse at håndtere. Især fordi vi ofte har fået at vide, at det ikke er i orden at blive vred. Det er ikke så pænt, og aggressioner er i det hele taget noget, vi sætter diagnoser på. Men vrede er en naturlig del af følelsesspektret, og er lige så vigtig at komme af med og sætte ord på som glæde og sorg.

I en sjov, nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers undersøger vi vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen, der er opbygget af flere forskellige sekvenser, udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, hvor alt er muligt - det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme, det musikalske og det legende.


Medvirkende: Connie Pilgaard Nielsen og Sune C. Abel

Musiker og komponist: Connie Pilgaard Nielsen

Instruktion: Gitta Malling

Visuelt design: Klara Espersen  

Kostumer: Lene Bek Nielsen

Teknik og lysdesign: Rasmus Hvilshøj Pedersen

Varighed: 40 minutter 

Alder: 3-8 år.


PÅ PLAKATEN


Jernring

Dukketeater som et musikalsk billeddigt over krigens rædsler.

"Men mødet med Shostakovichs musik og sultens kulsorte konsekvenser gør Bådteatrets prisbelønnede forestilling…

Jordens indre

"Iben Hjejle og co. funkler i en fremragende dramatisk biografi om den kvindelige forsker Inge Lehmann." Fem stjerner - Morten Buckhøj

Ny dansk dramatik af det unge, spændende talent Simone Isabel Nørgaard.

SKATTEØEN er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net