program


Blam!

Blam!

Efter at have været på turne i det meste af verden, kommer den Reumertvindende action-komedie BLAM! nu til Roskilde. Halsbrækkende stunts, fanden-i-voldsk parkour og masser af attitude i et hæsblæsende eventyr.

Tusindvis af mennesker har set den Reumertvindende actionkomedie, BLAM! Den spillede i Roskilde Teater for 5 år siden og har efter det været på turné i det meste af verden.

Fysisk action-komedie

4 mænd keder sig bravt foran hver sin skærm på kontoret. De har det til fælles at de elsker actionfilm! Og opfindsomheden er på sit højeste, når de fire filmnørder udfordrer deres favoritscener fra de vildeste film.

BLAM er et hæsblæsende act med en berusende vanvidsglød, uendelig idérigdom og en hyldest til kroppe, der kan gøre det umulige. Islandske Kristján Ingimarsson har samlet en hæmningsløs bande af Danmarks bedste, fysiske performere. De serverer dødsøjeblikke, stunts og sved mixet med klichér fra filmverdenens actiongenre – Det er stunt helt tæt på og næsten uden bluff.

Forestillingen modtog Reumert-juryens særpris og har siden spillet for udsolgte huse og med stående applaus verden over – i år i New Zealand, Syd Korea, Norge, Spanien og på Edinburgh Festival Fringe.

 

Performere:  Kristján Ingimarsson, Didier Oberlé, Janus Elsig, Anders Skat

Idé/Instruktør: Kristján Ingimarsson

Co-instruktør: Simon K. Boberg

Skrevet af: Kristján Ingimarsson & Jesper Pedersen

Scenografi: Kristian Knudsen

Lysdesign: Lee Curran

Lyddesign: Svend E Kristensen

Kostume design: Hanne Mørup

Producent: Pil Rix Rossel

www.blamtheshow.com

 

PÅ PLAKATEN


Vælg medlemsskab og køb billetter

Som medlem får du rabat på store oplevelser

Køb et medlemsskab og 3 billetter, så får du rabat hele sæsonen.

Det er sengetid, men umuligt at falde i søvn, for huset er fuldt…

En sand historie om 1600-tallets heksebrændinger i Danmark og kvinden der standsede dem…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net