program


Dansk

Dansk

En ny begyndelse i Danmark, en pæredansk integrationskomedie.
Flygtningebilleder er alle vegne. Gummibåde, udmattede øjne, grædende børn og sådan fortsætter det. Nej vent, sådan slutter det. Hvad med dramaet efter krigen? Integrationsdramaet - mødet med Danmark. DANSK er en kærlighedshistorie og noget så atypisk som en integrationskomedie uden frelste moraler og indvandrere, der taler ”perker-dansk”.  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Familien, vennerne, ingeniør-jobbet og den nyistandsatte lejlighed i Damaskus. Alt er væk. Nætterne i flygtningecentret er efterhånden også langt væk. I dag har han tag over hovedet, tilmed i en fin midlertidig lejlighed i indre by.

 

I Danmark er han ikke født, men der vil Hassan gerne have hjemme. Men hvornår er man dansk, og hvad er danskhed egentlig? Gemmer den sig i humoren, i hyggen eller i hjertet?

 

DANSK er en ung syrers kamp for et nyt liv og en rejse ind i dansk kultur på godt og ondt. Det er en flygtninge-fortælling om kærlighed, om en invasiv pileurt på Amager Fælled, om fordomme og Janteloven, aggressive telefonsælgere og en småtosset kæreste med pæredanske forældre, der ikke kan forklare Hassan, hvad danskhed er. Den danske mentalitet er som en stor mørk skov, men hvis bare han lærer DANSK, så skal han nok finde vej. For Hassan tror på, at fællesskabet opstår i sproget.

 

Præcis som når danskere siger:”taler vi samme sprog?”

 

Medvirkende: Alvin Olid Bursøe, Anna Nøhr Tolstrup, Rie Nørgaard og Mads Nørby

Instruktør: Morten Lundgaard

Dramatiker: Aleksa Okanovis

http://www.svalegangen.dk/

 

 

PÅ PLAKATEN


- en af de mest betydningsfulde klassiske forestillinger vi har.
MEDLEMSRABAT 50…

DON’T LEAVE ME ALONE er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest…

Hamlet er en hævntragedie. Mungo Parks Hamlet bliver en kort og intens affære.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: