program


De Lystige Koner - i det vilde west

De Lystige Koner - i det vilde west

Shakespeare når han er bedst. En rablende skør komedie skrevet af den store mester sidst i 1500 tallet. Følg med når den forarmede adelsmand Falstaff får den fikse ide at ville tjene penge på at lægge an på byens borgerfruer. Så går moral, utroskab og begær op i en højere enhed og kombineres med humor og list.  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Billettyper


200.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoDe lystige borgerfruer fører an i løjerne, for de vil ha’ deres vilje, og alle bedrager alle. Vel er Falstaff en afdanket og forarmet adelsmand, men han har stadig en vis charme i behold, som han selv nærer en stor tiltro til. Under dække af at være fornærmede over hans skamløse tilnærmelser, udsætter konerne ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden. De får god hjælp af den ivrige koblerske, Madam Rap, som også bestyrer intrigerne omkring komediens unge par, fru Paghs datter og en række mere eller mindre tåbelige bejlere.

 

Komedien om DE LYSTIGE KONERindgår i rækken af Folketeatrets afstøvede klassikere og præsenterer en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere i mange roller.  

 

Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner m.fl.

Oversættelse: Niels Brunse

Instruktør: Frede Guldbrandsen

 

Introduktion kl. 18.00 v. Folketeatret

 

http://www.folketeatret.dk/Presse#/news/de-lystige-koner-200481

 

 

PÅ PLAKATEN


Login, vælg medlemskort og køb billetter

- svinger træbenet og går planken ud
MEDLEMSRABAT 50 KR.

”Den som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl. Ingen kan regere det,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: