program


Demokrati

Demokrati

Demokratiet er kernen i det danske samfund – både som styreform og som livsstil. Vi hylder ideen om, at folket har magten; at folket har selvbestemmelse, frihed, lighed og indflydelse på samfundet. Men hvor er det danske demokrati i dag?

Udover byrådsmedlemmerne (publikum) spilles DEMOKRATI af fire skuespillere, der er partiledere for hver deres parti.  Læs mere

NB! Skal du have billet til børn og unge, vælges denne rabat i indkøbskurven

Hvad er demokratiets svagheder og styrker? Det er et stort spørgsmål, som optager rigtig mange for tiden.  Hvad betyder medborgerskab for os i dag?. - Og er det ikke på tide, at vi spørger os selv, om vi lever op til de privilegier, der er blevet os givet? Er vi aktive, deltagende borgere, der engagerer os i vores samfund?

Op til kommunevalget 2017 inviterer Teatergrad derfor publikum med ind i byrådssalen på Roskilde Rådhus, hvor deltagerne får en helt central demokratisk rolle som byrådsmedlemmer og beslutningstagere i dagsaktuelle debatter. Publikum vil i løbet af forestillingen få mulighed for at debattere og stemme, men de vil også blive stillet til regnskab for deres valg.

Parallelt med behandlingen af diverse sager udspiller der sig et større drama mellem partilederne. DEMOKRATI er et benhårdt spil om magten af shakespeareske dimensioner.

Det skulle være demokratiets kendetegn; ikke at de fleste har ret, men at alle giver plads for hinanden”.H.M. Dronning Margrethe 2.Medvirkende: Rolf Hansen, Sandra Yi Sencindiver, Jacob Teglgård, Lise Lauenblad + en journalist fra Zetland

Instruktion: Pelle Nordhøj Kann

 

http://www.teatergrad.dk/project/demokrati/

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Login, vælg medlemskort og køb billetter

- en musikalsk forestilling med Mikkel Schrøder
MEDLEMSRABAT 50 KR.

DON’T LEAVE ME ALONE er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: