program


Den Komiske uskyld

Den Komiske uskyld

Siden 70’erne har Flemming Jensen underholdt os. Grødnissen Lunde, stand-up, teater, instruktør, forfatter, revyer, der er virkelig tale om et menneske, der ville nå det hele.

Billettyper


230.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12

DatoDen Komiske uskyld

Siden 70’erne har Flemming Jensen underholdt os. Grødnissen Lunde, stand-up, teater, instruktør, forfatter, revyer, der er virkelig tale om et menneske, der ville nå det hele. Han er efter pålidelige kilder blevet farfar og har ekspanderet livviden (lidt). Man kunne næsten sige, at han har brugt hele sit liv på ikke at kunne bestemme sig til, hvad han ville, så han gjorde bare det hele.

Flemming Jensen har været gæst hos GTM ganske mange gange. Nu vender han tilbage med et festfyrværkeri, en personlig kulturhistorie gennem 40 år. Han fortæller om alt det sjove og spændende, sange og monologer, og giver undervejs eksempler på viser. Han fortæller også om de mange kolleger, som han har samarbejdet med gennem årene - hjerteligt og godmodigt. Der vises ældre morsomme filmklip, som han viser efter tilladelse af kollegerne, det er sjovt, og det synes Jensen helt klart også.

Nutid og datid smelter sammen for at gøre det hele meningsfuldt – hvad vil vi helst ha’?? En stjernestiv Per Hækkerup eller en ædru Støjberg?

Medvirkende: Flemming Jensen og Lars Fjeldmose
Manus: Flemming Jensen
Instruktør: Lars Knutzon

Spilletid: 90 min inkl. pause.

PÅ PLAKATEN


En Shakespeare collage over magtens intriger, begær og pinligheder. Med nye politikertyper i tankerne lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en…

Europæisk dramatik fra øverste hylde om, hvad det vil sige at være mand og kvinde i dag. Stykket lægger mildt…

I kølvandet på begivenhederne i Caracallas Termer i 1990, hvor tre smørtenorer boomede Puccini, Verdi og co. så eftertragteligt, følger…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.