program


Med sne

Med sne

MED SNE tager favntag med livet, når det bliver allersværest. Musik,dans og tekst kæmper om scenen, alt imens demensen tålmodigt overtager stadig mere af den mand, der langsomt sner til.

Henning Jensen er faderen,der knapt forstår han er syg, og Kirsten Olesen er neurologen, der inviterer på en rejse ind i det demente sind.  Læs mere

Tag med på en visuel og sanselig teaterrejse ind i den dementes hjerne.En far. En søn. En datter. En neurolog. Fire mennesker forsøger at finde mening i demenssygdommens kaos.

Faderen får stillet en demensdiagnose og kastes ud på totalt ukendt grund med børnene som magtesløse vidner. Børnene må overskride alle grænser i en umulig kamp mod en sygdom, man kun forgæves kan forsøge at forstå. De må på faderens vegne tage beslutninger, der fratager ham myndigheden over sit eget liv for at kunne finde vej i en forvirrende og kaotisk virkelighed.

Sygdommen er hele tiden til stede i et kaotisk kosmos, som en uberegnelig og uforudsigelig, kropslig,visuel kraft i form af dansere, der forvrider virkeligheden og forvirrer i poetiske hallucinationer.

 

 

Det indtil dato bedste demensteater jeg har set – og faktisk har der været en række fine forestillinger. ”Med sne” viser på en poetisk og saglig måde den vej, måske 60% af menneskeheden skal gå, når alderen sætter ind i hjerneregionen og lidt efter lidt sløver og udvisker nogle af centrene.

Kulturkupéen, 27. november, 2016Medvirkende: Henning Jensen, Kirsten Olesen, Maria Riossing og Peter Christoffersen

Dansere: Snorre Jeppe Hansen og Nelson Rodriquez-Smith

Iscenesættelse: Thomas Bendixen

http://video.kglteater.dk/med-sne-turne

https://kglteater.dk/det-sker/sason-20162017/skuespil/med-sne/

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som Joseph Goebbels sekretær. Efter 70 års…

Da scenografien til DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT forhindrer os i at overholde Coronarestriktionerne,…

Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT ROSKILDE TEATER
 

Mail: info@roskildeteater.dk

Telefon: 23 96 72 05

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

ranktrackr.net